Linkuri accesibilitate

Conferința lui Nicușor Dan, bruiată, din nou, de mașinile de gunoi ale Sectorului 5


Nicușor Dan, înainte de conferința de presă din prelungirea Ghencea

Nicușor Dan, candidat susțin de PNL și USR pentru Primăria Capitalei, a avut din nou probleme, joi dimineață, când a vrut să susțină o conferință de presă în strada Progresu din Sectorul 5, despre proiectele de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu General, dar și despre problemele sectorului 5 și Planul Urbanistic Zonal (PUZ).

În timp ce vorbea, mașinile de gunoi ale Primăriei Sectorului 5, inscripționate cu inițialele primarului Daniel Florea, au făcut repetate tururi în jurul locului de desfășurare a conferinței, în timp ce își ambalau motoarele și claxonau puternic, iar la un moment dat o mașină care dezinfectează străzile a trecut și i-a stropit pe jurnaliști.

La fața locului a ajuns și un echipaj de Poliția Locală a Sectorului 5, care i-a reproșat lui Nicușor Dan că blochează carosabilul.

Candidatul PNL-USR a anunțat că va depune plângere.

E o tulburare a liniştii publice, cu concursul poliţiei locale a Sectorului. L-am întrebat de ce nu asigură ordinea publică. Poliţistul nu a dat niciun răspuns. E filonul comunist din PSD. PSD nu acceptă un punct de vedere diferit. Voi face o plângere împotriva primarului Sectorului", a afirmat Nicușor Dan.

Este a doua conferință de presă cu probleme pentru candidatul dreptei împotriva primarului Gabriela Firea după cea din 5 iunie din prelungirea Ghencea când viceprimarul Aurelian Bădulescu a încercat să îl oprească din a vorbi și a vociferat pe tot parcursul conferinței.

Viceprimarul Capitalei a sosit cu un dulap și a încercat să îl împiedice pe candidatul dreptei să vorbească, între cei doi având loc la început și câteva îmbrânceli. În ciuda faptului că Dan i-a solicitat să păstreze distanța de doi metri, Bădulescu a venit în repetate rânduri lângă microfoane pentru a vocifera.

Îmbrânceli între Nicușor Dan și Aurelian Bădulescu
Îmbrânceli între Nicușor Dan și Aurelian Bădulescu

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Explozie la o navă civilă străină în portul Sulina
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:28 0:00
XS
SM
MD
LG