Linkuri accesibilitate

Coronavirus în România: cel mai tânăr decedat avea 39 de ani. Vârsta victimelor scade


Romania -- Piața Unirii, Hotel Unirea, Iași, 18 martie 2020
Romania -- Piața Unirii, Hotel Unirea, Iași, 18 martie 2020

Decesul numărul 35, după cum îl definește Grupul de Comunicare Strategică era din județul Ialomița. Nu suferea de alte boli sau acestea nu erau cunoscute. Omul a murit pe 26 martie și în aceeași a fost și testat

În România au murit 37 de oameni, iar sâmbătă, 28 martie, a fost ziua în care au fost anunțate cele mai multe decese: 11.

Cornavirusul a suferit mutații, spun cercetătorii și vârsta victimelor scade. În Franța, acum o săptămână a decedat un bărbat de 28 de ani de insuficienţă respiratorie acută legată de coronavirus duminică, 22 martie la Nisa. Tânărul fusese operat recent de hernie de disc și lua ibuprofen pentru a atenua durerea. Acest antiinflamator i-ar fi agravat simptomele şi ar fi dus la moartea sa.

Ministrul francez al sănătății, Olivier Véran a explicat că administrarea medicamentelor antiinflamatoare (ibuprofen, cortizon…) „ar putea fi un factor agravant al infectării” la bolnavii cu coronavirus.

Totuși, Universitatea de Medicină din Viena a precizat într-un comunicat că nu e adevărat și a cataloga informația drept un fakinews fără acoperire științifică

Acum patru zile, o altă tânără fără probleme, o franțuzoaică Julie A. a murit la numai 16 ani.

În Statele Unite a fost anunțată joi moartea unui adolescent de 17 ani de cornavirus, iar specialiștii nu pot spune decât că nimeni nu este ferit.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG