Linkuri accesibilitate

Coronavirus: România se pregătește pentru scenariul 4


Spitalul de boli infecțioase, Matei Balș

Au fost confirmate până acum 1452. 160 s-au adăugat în ultimele 24 de ore, 34 persoane se află în terapie intensivă, 8000 în carantină. Au fost procesate 20.000 de teste facute până acum, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

Pacienții nou confirmați cu coronavirus în România au vârsta cuprinsă între 13 și 83 de ani.

România se apropie de scenariul al patrulea, care se va desfășura de la 2000 de persoane infectate în sus.

Scenariul al patrulea prevede între altele închiderea graduală a granițelor și izolarea forțată la domiciliu inclusiv a persoanelor care nu sunt suspecte de infectare cu Covid-19.

67 de români din străinătate, confirmați cu COVID-19

În ceea ce privește situația cetățenilor români aflați în alte state, potrivit informațiilor obținute de misiunile diplomatice și oficiile consulare ale României în străinătate, până în prezent, 67 de cetățeni români au fost confirmați ca fiind infectați cu COVID-19 (coronavirus): 52 în Italia, 4 în Spania, 2 în Namibia, 2 în Indonezia, 3 în Franța și câte unul în Tunisia, Irlanda, Marea Britanie și Luxemburg.

De la începutul epidemiei de COVID-19 (coronavirus) și până la acest moment, 11 cetățeni români aflați în străinătate, 8 în Italia, 2 în Franța și 1 în Marea Britanie, au decedat.

Facebook Forum

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

XS
SM
MD
LG