Linkuri accesibilitate

Crește la trei numărul angajaților Ministerului Sănătății depistați cu Covid


Ministerul Sănătății a confirmat marți infectarea cu coronavirus a altor doi angajați, după ce un prim angajat a fost depistat pozitiv luni. În urma anchetei epidemiologice s-a dispus plasarea în izolare a altor 12 persoane care au intrat în contact cu angajatul depistat pozitiv, iar marți alte două persoane au fost confirmate.

Marți, a fost realizată dezinfectarea spațiilor din zona unde se află departamentul în care își desfășoară activitatea persoanele depistate pozitiv, iar de miercuri vor intra în vigoare mai multe măsuri de prevenție.

„Începând de mâine (nr. miercuri), în cadrul Ministerului Sănătății vor fi luate o serie de măsuri suplimentare. Astfel, se va interzice total accesul vizitatorilor. De asemenea, instituția va funcționa în condiții speciale, în care jumătate de personal va fi prezent fizic în instituție, iar cealaltă jumătate va efectua programul de lucru în regim de telemuncă", transmite Ministerul Sănătății.

Ministerul Sănătății subliniază că procesul de testare al angajaților continuă, conform normelor, iar toate toate spațiile Ministerului Sănătății vor fi supuse procesului de dezinfecție/nebulizare.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Urșii din România, veșnic vinovați de toate relele
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:11:04 0:00
XS
SM
MD
LG