Linkuri accesibilitate

Dan Barna îi solicită lui Klaus Iohannis să respingă propunerile șefei Guvernului, pentru a opri „târgul de parlamentari și miniștri”


Dan Barna cere Guvernului să se supună testului de încredere al Parlamentului

„Domnule președinte Iohannis, respingeți propunerile de astăzi ale premierului Viorica Dăncilă și puneți capăt acestui târg de parlamentari și de miniștri”, a scris Dan Barna, candidatul USR-Plus la alegerile prezidențiale, într-o postare pe facebook.

Liderul USR este de părere că Viorica Dăncilă trebuie să vină în Parlament, o referire la restructurarea guvernului, la care se pare că premierul a renunțat, deși fusese decisă în Comitetul Executiv al PSD.

Viorica Dăncilă a anunțat că va numi trei parlamentari ai ALDE pe funcțiile de miniștri rămase vacante odată cu retragerea ALDE de la guvernare, Grațiela Gavrilescu fiind una dintre propuneri, care ar urma să revină la mediu.

Celelalte propuneri sunt Ion Cupă, ca ministru al energiei, și Ștefan Băișanu, la ministerul pentru relația cu Parlamentul.

„Am decis să nominalizez reprezentanți ai ALDE pentru portofoliile rămase vacante în urma demisiilor din luna august. Am toată aprecierea pentru acei membri ai ALDE care au înțeles că România are nevoie de stabilitate și că importante sunt România și românii. Este important să continuăm guvernarea pentru a oferi stabilitate, să ne consolidăm imaginea României în plan extern”, a anunțat Viorica Dăncilă.

Facebook Forum

Forțele ucrainene resping atacurile rusești „nelimitate" pe frontul din Donețk
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:36 0:00
XS
SM
MD
LG