Linkuri accesibilitate

DNA face cercetări privind semnăturile falsificate de la Primăria Sectorului 5


Daniel Florea, primar sector 5

Plângerea penală depusă de reprezentanții USR privind o posibilă falsificare de semnături comisă de angajați ai Primăriei Sectorului 5 în favoarea Gabrielei Firea și a lui Daniel Florea a fost înregistrată de către DNA.

Într-un răspuns pentru Alexandru Dimitriu, candidatul PNL-USR-PLUS la Primăria Sectorului 5, procurorii arată că plângerea a fost trimisă spre soluționare la Secția de combatere a infracțiunilor de corupție din cadrul DNA.

În plângerea penală depusă, USR afirmă că datele unor oameni cu condiții precare ar ajunge la funcționari publici care le-ar falsifica semnăturile și le-ar folosi pe listele depuse la Autoritatea Electorală Permanentă.

Președintele PLUS București, Vlad Voiculescu, a distribuit duminică seară un clip de pe Youtube care ar arăta angajați ai Primăriei Sectorului 5 care ar falsifica semnături pentru Firea și Florea.

În replică, Daniel Florea a respins veridicitatea imaginilor prezentate și a depus la rândul său o plângere penală împotriva celor care „au fabricat hârtii şi filmuleţe mincinoase" despre strângerea de semnături în campania electorală. Primarul Sectorului 5, candidat pentru un nou mandat, spune că „infractori deghizaţi în politicieni" distribuie în spaţiul public o serie de falsuri.

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că a vorbit cu Daniel Florea despre filmarea în care apar oameni din echipa primarulului. El a afirmat că Florea l-a asigurat că cei care apar în imagini nu mai fac parte din staff-ul de campanie.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Explozie la o navă civilă străină în portul Sulina
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:28 0:00
XS
SM
MD
LG