Linkuri accesibilitate

Drept la replică


Romania- Greece disinfection coronavirus

Am primit un drept la replică din partea unei companii menționate în articolul „Guvernul cumpără scannere termice cu livrare în 80 de zile și Primăria sector 1, măști chirurgicale cu 5 lei bucata”.

„Elsaco este un grup de companii, din care face parte și Elsaco Solutions.

Compania la care faceți referire în articol că a fost trimisă în judecată este Elsaco Electronic, o altă companie din grup. Vă aducem la cunoștință, pentru o corectă informare, că în momentul de față nu există o decizie definitivă și irevocabilă a instanței de judecată. Considerăm că fraza “În ianuarie 2018, firma celor 4 a fost trimisă în judecată de procurorii DNA sub acuzația de complicitate la abuz în serviciu după ce a emis 3 facturi fiscale aferente unor servicii de mentenanță, fără ca lucrarea să fie executată” aduce atingere reușitelor și muncii unei echipe de 300 de oameni. Astfel de formulări aduc prejudicii de imagine pentru Elsaco Electronic.

Am aprecia dacă până la emiterea unei decizii definitive în cauza amintită ați respecta principiul prezumției de nevinovăție.

Elsaco Solutions a participat la o procedură publică, realizată de către Oficiului Național pentru Achiziții Centralizate (ONAC), în conformitate cu normele legale în vigoare și a prezentat o ofertă pentru 35 de scannere termice, la acest moment neexistând un contract subsecvent semnat pentru achiziționarea și livrarea acestora. Participăm la astfel de licitații de peste 20 de ani, în domeniul nostru de activitate, iar acest proces este unul perfect normal pentru noi.

De asemenea, precizăm următoarele:

  • compania Elsaco Solutions este specializată în soluții IT de înaltă tehnologie și inovare pentru domeniul industrial și nu numai;
  • scannerele termice propuse de către compania Elsaco Solutions pot fi utilizate în aeroporturi, și în orice mediu unde lucrează persoane, nu doar pentru perioada actuală ci și pe viitor
  • termenul de 67 de zile este determinat de cererea uriașă pentru acest gen de produse la nivel mondial și de angajamentele de livrare ale producătorului, cu care suntem parteneri în România. Echipele noastre tehnice sunt pregătite pentru instalare în cel mai scurt timp, înțelegând urgența și utilitatea acestor soluții”, se arată în mesajul primit pe adresa redacției.

Facebook Forum

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

XS
SM
MD
LG