Linkuri accesibilitate

Incendiul a izbucnit la Pavilionul V al Institutului
Incendiul a izbucnit la Pavilionul V al Institutului

Incendiul de la Institutul ”Matei Balș” din București: O a cincea victimă, găsită carbonizată după câteva ore

Patru persoane și-au pierdut viața într-un incendiu izbucnit vineri dimineață la parterul Institutului Matei Balș din Capitală. Peste 100 de pacienți Covid au fost evacuați și transportați către alte spitale din București. Cauza incendiului nu este, deocamdată, cunoscută.

07:33 29.1.2021

Sunt în jur de 100 de persoane evacuate. S-a început deja transferul spre alte spitale și în alte corpuri ale spitalului. Ministetul Sănății arată că alte persoane se află în ambulanțe pentru a fi sub supraveghere, pacienții nu sunt grav, doar din precauție. Ministrul Sănătății se află la fața locului.

Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt de la ISU București, a declarat la Antena 3 că incendiul a fost stins, iar pacienții au fost evacuați.

Pacienţii răniţi au fost preluaţi de ambulanţe SMURD.

07:33 29.1.2021

„Trei persoane au fost găsite în salon (n.r. - decedate). (...) După ce s-a degajat fumul au fost găsite trei peroane în salonul în care era incendiul. Restul sunt transportaţi la mai multe spitale. Sunt cu COVID. Nu au alte probleme", a declarat secretarul de stat în MAI Raed Arafat pentru Agerpres.

07:34 29.1.2021

Patru dintre pacienți au fost duși la Institutul „Marius Nasta”. Alți pacienți au fost transportați către Spitalul Witting și către Spitalul Sf Ioan.

07:34 29.1.2021

Potrivit pompierilor, în clădire erau aproximativ 200 de persoane în momentul izbucnirii incendiului.

Încarcă mai mult

XS
SM
MD
LG