Linkuri accesibilitate

Iohannis, la primul miting electoral: Tot timpul am fost pe fază, am oprit multe din nesimțirile și prostiile PSD


Klaus Iohannis și-a depus semnăturile de susținere a candidaturii la prezidențiale.
Klaus Iohannis și-a depus semnăturile de susținere a candidaturii la prezidențiale.

Aflat la Craiova, președintele Iohannis a atacat PSD și guvernarea Dăncilă. ”Românii nu mai vor această catastrofă care a inhibat dezvoltarea României. Fără PSD România ar fi fost o țară ca toate celelalte europene”, a spus Iohannis la doar o zi după depunerea oficială a candidaturii.

Pretextul evenimen­tului electoral a fost Adunarea Regională a organizațiilor PNL (Sud – Vest- Oltenia), la Craiova. Prima critică s-a referit la lipsa autostrăzilor sau măcar a drumurilor rapide, care au fost realizate de PSD ”doar cu creionul pe hârtie”, apoi au urmat spitalele regionale, și ele lipsă, școlile și drumurile regionale.

”Cred că nu e cazul să continui să număr tot ce nu avem. Eu pot să spun ce am, vă am pe voi. Pe scurt, PSD pentru România a fost și este o catastrofă. Cum am ajuns aici? Cum am ajuns noi românii în această situație? Prin alegeri am ajuns aici. În decembrie 2016 PSD a fost ales cu un program care promitea românilor de toate. Atunci au promis și salarii, și pensii, și autostrăzi, spitale, școli, marea cu sarea și au realizat nimic. În schimb au reușit ei să își înșurubeze neamurile, prietenii, membrii de partid în multe, multe poziții publice”, spus Iohannis.

Președintele a afirmat că a făcut tot ce a putut în timpul mandatului său pentru a opri „nesimțirile PSD”.

„Oamenii competenți pe care îi are România a trebuit să facă loc pentru acești incompetenți care aproape au reușit să distrugă sistemele publice din Rpomânia. Dar unii ne-am opus,. Tot timpul am fost pe fază. Mi-am folosit instrumentele constituționale și am oprit foarte multe din prostiile, din nesimțirile pe care le-a planificat PSD pentru România. Cel mai mare succes a fost pe 26 mai. Românii nu mai vor această catastrofă care a inhibat dezvoltarea României. Fără PSD România ar fi fost o țară ca toate celelalte europene”, a mai spus Klaus Iohannis, la Craiova.

Klaus Iohannis și-a depus, vineri, Biroul Electoral Central candidatura la alegerile prezidențiale.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG