Linkuri accesibilitate

Președintele rus Vladimir Putin și președintele belarus Alexander Lukașenko au urmărit de la Moscova exercițiile militare pe care cele două țări le-au făcut împreună.
Președintele rus Vladimir Putin și președintele belarus Alexander Lukașenko au urmărit de la Moscova exercițiile militare pe care cele două țări le-au făcut împreună.

Rusia și Belarus prelungesc exercițiile militare comune. OSCE se va întruni în sesiune extraordinară

Rusia a mobilizat între 169.000 și 190.000 de soldați în apropiere de granița cu Ucraina și efectuează exerciții în Belarus și în Marea Neagră. Oficialii SUA au declarat că o operațiune militară majoră este iminentă și că ar putea începe „în orice moment”.

07:35 15.2.2022

„Nu totul depinde de Ucraina în ceea ce privește viitoarele alianțe sau dezescaladarea tensiunilor. Avem un război în estul țării. Da, am dori să aderăm la NATO pentru a ne proteja integritatea teritorială, obiectiv declarat în Constituție”, a spus Volodimir Zelenski, președintele Ucrainei.

07:26 15.2.2022

Olaf Scholz, cancelarul Germaniei, urmează să ajungă marți la Moscova pentru a se întâlni cu președintele rus, Vladimir Putin.

07:19 15.2.2022

SUA îi îndeamnă pe toți americanii aflați în Belarus și în Transnistria să plece imediat, invocând activitatea militară rusă neobișnuită și îngrijorătoare în jurul Ucrainei, relatează BBC.

23:38 14.2.2022

La invitația ministrului apărării naționale, Vasile Dîncu, comisiile pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională ale Senatului și Camerei Deputaților au avut luni, 14 februarie, o întâlnire de lucru la sediul Ministerului Apărării Naționale cu reprezentanți ai instituției.

Încarcă mai mult

XS
SM
MD
LG