Linkuri accesibilitate

Liviu Pop depune plângere penală împotriva fiului Sorinei Pintea pentru că are de apărat o „imagine cât Casa Poporului”


Romania Liviu Pop former SDP Minister of Education
Romania Liviu Pop former SDP Minister of Education

Senatorul Liviu Pop depune plângere penală pe numele fiului Sorinei Pintea, care a declarat că denunţătorul din dosarul mamei sale i-a spus că i-a dat alte patru tranşe de bani parlamentarului PSD. Social-demcoratul spune că are de apărat o imagine „cât Casa Poporului”.

Senatorul Liviu Pop spune că are de apărat o imagine „cât Casa Poporului” şi nu-l lasă pe fiul Sorinei Pintea să o păteze. Fostul ministru al Educaţiei depune plângere penală pe numele fiului Sorinei Pintea, Ionuţ, potrivit Mediafax.

„Bineînţeles, săptămâna viitoare, avocatul meu va face lucrul acesta. Eu am o imagine cât casa Poporului, dacă pot să spun aşa”, a declarat Liviu Pop.

Fiul Sorinei Pintea a declarat că denunțătorul din cazul mamei sale i-ar fi spus că unele tranșe de bani din mita pentru care mama sa a fost reținută de procurori i-ar fi fost destinate și lui Liviu Pop.

Într-o intervenție telefonică la Antena 3, senatorul Liviu Pop a negat toate acuzațiile referitoare la tranșele de bani.

Tribunalul București a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro și 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

XS
SM
MD
LG