Linkuri accesibilitate

Marcel Ciolacu: Așa-zisa alianță anunțată de Victor Ponta, un ajutor direct pentru Nicușor Dan


Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a reacționat la scurt timp de la anunțul liderului Pro România, Victor Ponta, fost premier și președinte al PSD, care a spus că pune bazele unei alianțe electorale cu Robert Negoiță, primarul de la sectorul 3, care a plecat recent din PSD, pentru a o debarca pe Gabriela Firea de la Primăria Capitalei.

Ciolacu spune că, de fapt, „așa-zisa alianță anunțată de Victor Ponta reprezintă un ajutor direct pentru Nicușor Dan la primăria Capitalei” și a criticat faptul că „un om de stânga a ales să trădeze din nou valorile social-democrate și să facă jocurile PNL și ale președintelui Iohannis.”

El crede, însă, că „Gabriela Firea îi va spulbera! Pentru că spre deosebire de cei care fac și desfac alianțe politice pe sub masă, Gabriela Firea a demonstrat că este interesată doar de oameni și de viața lor. Iar PSD o va sprijini în continuare!”

Victor Ponta și Robert Negoițăau anunțat duminică realizarea unei alianțe pentru localele din acest an care se va numi„PRO București 2020”.

Intenția programatică a alianței este debarcarea actualului primar general PSD, Gabriela Firea, clasată pe locul doi, însă, în sondaje, după candidatul PNL și al USR-PLUS, Nicușor Dan.

„Firea nu va putea să facă mai mult decât a făcut din 2016, iar Nicușor Dan nu poate să facă mai mult decât ar fi putut în 2016, pentru că a fost capturat (…) Mă bucur că eu și Robert suntem din nou parteneri”, a declarat Victor Ponta.

Cei doi și-au atribuit unul altuia calități pentru funcția de primar general.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Ce înseamnă rezultatul alegerilor din Slovacia
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:52 0:00
XS
SM
MD
LG