Linkuri accesibilitate

Marcel Ciolacu anunță plângere penală la DNA împotriva liberalilor


Marcel Ciolacu

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, miercuri dimineață, că va depune o plângere penală la DNA împotriva „tuturor reprezentanților PNL din Guvern și din teritoriu care au transformat instituțiile statului într-un rai al criminalității" și a acuzat liberalii că „amenință și șantajează" primari din PSD pentru a îi „racola" la PNL.

„Toți DUDUIENII galbeni din GUVERN – la PUȘCĂRIE!!!

Interlopi politici cu mentalitate mafiotă care faceți trafic de influență la masa Guvernului!

Voi, hâzilor, toți cei care vă bateți joc de banul public doar pentru a face din PNL un partid-stat! Pentru a avea toată puterea! Pentru voi, pentru neamurile voastre, pentru a căpușa și a fura în continuare!

Nu sunt bani de măști, nu sunt bani de alocații, nu sunt bani de pensii. Sunt bani doar pentru MITĂ POLITICĂ!!!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Liderul social-democrat a acuzat PNL că promite proiecte și bani pentru a atrage primarii din țară în partidul lor.

„Asta face PNL în aceste zile. Cară primari la București sau le promit în țară tot felul de proiecte și bani în schimbul sfintei adeziuni la PNL- partidul-stat. Cine nu cedează, este amenințat și șantajat! PNL nu e în stare să convingă oamenii, de aia încearcă să-i ia cu forța pe cei care au demonstrat că au făcut ceva pentru comunitățile lor.

Le spun tuturor primarilor PSD să reziste presiunilor. Uniți suntem puternici! Nu pot ei șantaja cât pot românii VOTA! Sfârșitul acestor hoți și mafioți este aproape", a mai arătat Ciolacu.

El a cerut o reacție de la președintele Iohannis și a amenințat cu plângerea penală la DNA.

„De ce tace Iohannis, fostul primar, când partidul lui comite fapte penale una după alta?

PSD va depune azi plângere penală la DNA împotriva tuturor reprezentanților PNL din Guvern și din teritoriu care au transformat instituțiile statului într-un rai al criminalității! Solicit organelor de urmărire penală ca acest dosar să fie soluționat cu celeritate! România nu trebuie scufundată în mocirla penală a Duduienilor galbeni!", încheie Marcel Ciolacu.

Forțele ucrainene resping atacurile rusești „nelimitate" pe frontul din Donețk
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:36 0:00
XS
SM
MD
LG