Linkuri accesibilitate

USR face prima excepție de la antitraseism și propune un deputat PNL la președinția CJ Iași


Romania - Marius Bodea, USR

USR și-a încălcat interdicția din statul de a nu racola membri care au fost în alte partide și a anunțat că deputatul Marius Bodea, recent plecat din PNL, va fi candidatul formațiunii pentru președinția Consiliului Județean Iași.

Avem datoria să renunțăm la orgolii în fața electoratului și să construim o alternativă reală pentru clasa politică actuală. Iașul merită să iasă din umbra incompetenței și a intereselor mafiote. Stă doar în puterea noastră să-i convingem pe toți că suntem cei mai buni și singura alternativă viabilă.

Rezultatele negocierilor încheiate astăzi, 18 iunie, la Iași sunt: candidatul unic al Alianței pentru funcția de primar al Municipiului Iași va fi candidatul propus de USR, Cosette Chichirau; candidatul unic al Alianței pentru funcția Președinte al Consiliului Județean Iași va fi candidatul propus de USR, Marius Bodea”, se arată într-un comunicat emis joi seară, semnat de Monica-Elena Berescu, președinte PLUS Iași, și Cosette Chichirău, președinte USR Iași.

Deputatul Marius Bodea a confirmat, la rândul său susținerea pe care o va primi din partea USR.

Am făcut parte timp de 22 ani din PNL, însă electorul liberal din Iași a fost trădat de racolarea imorală și sfidătoare a pesedistului Mihai Chirica. PNL Iași s-a pesedizat. Acum, electoratul liberal, care își dorește competență, integritate și viziune în administrația publică are o alternativă serioasă la Primărie și CJ”, scrie Bodea pe Facebook.

Acesta spune că o susține pentru funcția de primar pe Cosette Chichirău, candidatul Alianței, care are „toată forța să câștige primăria pentru scăpa orașul de corupția și trăncăneala sterilă a PSD-Chirica”.

Fostul liberal Marius Bodea anunță și programul cu care va candida pentru președinția Consiliului Județean Iași.

Candidez pentru a continua dezvoltarea Aeroportului. Am experiența și cunoașterea pentru a debloca cel mai important proiect al comunității noastre. Candidez la CJ pentru a realiza marile proiecte de infrastructură de care județul are nevoie. Candidez la CJ pentru a construi în județul Iași primele parcuri industriale și pentru a crea noi locuri de muncă. Economia Iașului este lovită după pandemia COVID-19! Sunt încrezător că împreună cu Cosette și echipa USR-PLUS Iași vom depăși în cadrul unei noi administrații pentru Iași decalajele care ne separă de Vestul țării”, mai scrie Marius Bodea pe Facebook.

La începutul lunii martie, PNL Iași a aprobat candidatura lui Mihai Chirica la Primăria Iași, acesta câștigând primul mandat pe vreme când era în PSD. În semn de protest față de decizia Biroului Permanent Județean, Marius Bodea, atunci președinte al PNL Iași și-a dat demisia și a fost urmat și de alți colegi.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Prietenii și dușmanii ministrului Daea
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:57 0:00
XS
SM
MD
LG