Linkuri accesibilitate

Newsweek: 8500 de lei/lună a pierdut Osmanovici, de la Casa de Sănătate, pentru vorba „oamenii mor oricum”


Daniel Osmanovici a fost numit în funcția de purtător de cuvânt al CNAS anul trecut, la finalul lunii iulie, și a demisionatrecent, după ce a declarat că „oamenii mor și cu card și fără card de sănătate”

Daniel Osmanovici, fostul purtător de cuvânt al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, care a susținut că oamenii mor și cu card și fără card de sănătate, primea lunar venituri peste 8.000 de lei din partea CNAS.

Daniel Osmanovici a fost numit în funcția de șef al Serviciiului de Relații cu Asigurații, Presă și Purtător de cuvânt anul trecut, la finalul lunii iulie.

Atunci CNAS anunța că numirea unui nou şef al acestui serviciu vine din dorința instituţiei de „a-și îmbunătăți comunicarea cu mass-media, cu asiguraţii, dar și cu proprii angajați, în contextul în care sunt în pregătire o serie de proiecte cu impact important asupra politicilor de sănătate, asupra prevenției și a gradului general de sănătate al populației”.

Potrivit dispoziţiilor art.33 din Legea-cadru nr.153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, CNAS e obligată să publice rapoarte privind veniturile lunare încasate de membrii instituției.

Rapoartele din lunile iunie și mai ale acestui an, consultate de Newsweek România, arată că Daniel Osmanovici a încasat un salariu net de peste 8000 de lei lunar. În cele zece luni de serviciu în cadrul CNAS, purtătorul de cuvânt a adunat venituri de aproximativ 100.000 de lei.

Citiți mai multe pe Newsweek.ro

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG