Linkuri accesibilitate

Nicușor Dan îi multumește lui Ludovic Orban: Un gest de mare responsabilitate


Nicușor Dan, va fi candidatul la București susținut de PNL și USR

Într-un comunicat de presă, Nicușor Dan îi mulțumește președintelui PNL, Ludovic Orban, pentru susținerea candidaturii sale la Primăria Capitalei. Este vorba de o candidatură independentă, Nicușor Dan fiind susținut până acum de PNL și USR București. PLUS încă nu s-a pronunțat, urmând să ia o decizie în cursul acestei zile în ce privește candidatura lui Vlad Voiculescu.

”Mulțumesc președintelui PNL, Ludovic Orban, pentru susținerea candidaturii mele la Primăria Capitalei. Este un gest de mare responsabilitate politică, în condițiile în care PNL-ul are în interiorul său persoane foarte competente pentru această poziție.

Prin acest gest de responsabilitate, dorința bucureștenilor de a avea un candidat unic al Opoziției împotriva administrației Firea – PSD este foarte aproape de a fi realizată.

Vreau să asigur mediul de afaceri că va avea în mine un partener de bază. Orașul are nevoie de dezvoltare, iar sectorul privat este motorul dezvoltării. Vom simplifica interacțiunea cu autoritatea, vom emite toate autorizațiile în termenul legal. Vom fi o interfață între mediul de afaceri local și sistemul local de învățământ. Vom avea o politică corectă și predictibilă de achiziții publice. Vom ajuta financiar și logistic start-up-urile în tehnologie, industrii creative și cercetare. Vom construi, în parteneriat public-privat, centre de conferințe care să pună Bucureștiul pe harta globală de business”
, spune Nicușor Dan în comunicatul menționat.

Ludovic Orban a declarat într-o conferință de presă că PNL face un sacrificiu renunțând să susțină un candidat propriu, dar aceasta este singura soluție de a ”elibera Bucureștiul de domnia despotică a PSD”.

În urma discuțiilor pe care le-am avut cu Nicușor Dan, am luat decizia de a-l propune pe Dan ca și candidat la Primărie, susținut de PNL, voi susține această propunere în fața PNL București, în fața Biroului Politic .

Am convingerea că Nicușor Dan este cel mai potrivit candidat pentru atingerea celor două obiective ale PNL: a elibera Bucureștiul de domnia despotică a PSD și de a asigura o bună guvernare care să asigure o calitate a vieții la nivelul celorlalte capitale europene”, a declarat Orban.

Forțele ucrainene resping atacurile rusești „nelimitate" pe frontul din Donețk
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:36 0:00
XS
SM
MD
LG