Linkuri accesibilitate

Nicușor Dan s-a testat pentru COVID-19 și a intrat la izolare, după ce a participat la BPN al PNL


Nicusor Dan

Senatorul Vergil Chițac a participat la ședința conducerii partidului, din 9 martie, când au fost validați candidații la alegerile locale, inclusiv Nicușor Dan, candidatul la Primăria Capitalei. În sală au fost în jur de 100 -120 de liberali.

"Am participat luni la ședința Biroului Politic Național al PNL la care a fost prezent senatorul Chițac. La acea ședință, BPN a validat susținerea candidaturii mele la Primăria Capitalei. Voi rămâne izolat la domiciliu împreună cu familia până la rezultatul testului”, a postat Nicușor Dan pe Facebook.

Dan spune că e ”important să ne păstrăm calmul și să respectăm regulile impuse de autorități. Sănătatea oamenilor din jur și în special a persoanelor vulnerabile depinde de acțiunea responsabilă a fiecăruia dintre noi".

Cazul lui Vergil Chițac a avut drept consecință intrarea în izolare a întregului guvern, care a fost testat pentru coronavirus, a tuturor parlamentarilor liberali și a ziariștilor acreditați la guvern si parlament.

În afară de conducerea centrală a PNL, și primarul municipiului Deva, Florin Oancea, și administratorul orasului Adrian Davin vor intra în autoizolare la domiciliu, timp de 14 zile, după ce au fost prezenţi la şedinţa Biroului Politic Naţional din 9 martie.

XS
SM
MD
LG