Linkuri accesibilitate

Nicușor Dan respinge ultima înregistrare promovată de PSD: „un fake news"


România, Nicușor Dan

Nicușor Dan numește „un fake news" ultima înregistrare cu el, publicată de Dana Budeanu și promovată de PSD, în care se prezintă o întâlnire pe care a avut-o cu dezvoltatorul imobiliar Cătălin Grigore, de la Sud Rezidențial, cu care se afla în proces.

„Caracatița Firea-Pandele-PSD continuă campania murdară. Mafia imobiliară e disperată că va pierde accesul la banii publici și la autorizații ilegale, în urma alegerilor de duminică.

Așa-zisele dezvăluiri ale Danei Budeanu, șefa de campanie a primarului Firea, sunt un fake news. Aceste așa-zise dezvăluiri nu spun nimic și nu dovedesc nimic", a replicat candidatul susținut de PNL-USR-PLUS.

El a explicat că întâlnirea a fost solicitată de Cătălin Grigore, dezvoltator cu care se afla în proces cu privire la transformarea unui spațiu verde din Capitală în teren pentru proiecte imobiliare.

„Am avut o discuție cu acest om și i-am spus că eu am dreptate, iar procesul a mers înainte. Tribunalul București s-a pronunțat în primă instanță în defavoarea noastră, dar vom face recurs la Curtea de Apel", a explicat Nicușor Dan.

Este a doua înregistrare apărută în spațiul public cu Nicușor Dan. Prima voia să ateste că Nicușor Dan ar fi intervenit pentru un interlop care avea un restaurant ce urma să fie demolat în Parcul Copiilor din Sectorul 4.

Nicușor Dan a replicat prin a anunța că o va da în judecată pe Gabriela Firea pentru calomnie și a spus că a itnterveni în litigiu, alături de Asociația Salvați Bucureștiul, pentru că un cetățean i-a cerut ajutorul, iar instanța i-a dat dreptate și a constatat că Primăria a demolat abuziv.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

XS
SM
MD
LG