Linkuri accesibilitate

Pilot Tarom infectat cu coronavirus: Activitatea companiei nu este afectată


Activitatea Tarom nu va fi afectată de cazul pilotului infectat cu coronavirus

Tarom a anunțat că unul dintre piloții companie care lucra pe flota ATR a fost confirmat pozitiv cu coronavirus în urma testării.

„Având în vedere situația creată la nivelul Tarom prin depistarea pozitivă cu coronavirus a unui pilot din flota ATR, compania a recomandat tuturor persoanelor care au intrat în contact cu pilotul să intre în autoizolare la domiciliu", anunță operatorul național.

La prima anchetă internă persoana a avut contact cu 9 piloți. O parte dintre aceștia au mai avut contact cu 22 de colegii și cu 19 membri de familie, conform datelor comunicate de Tarom.

Compania anunță că activitatea nu va fi perturbată de acest caz de coronavirus.

„Trebuie menționat că activitatea celorlalte departamente din cadrul Tarom se desfășoară normal. Piloții Airbus și Boeing împreună cu personalul navigant își desfășoară activitatea normal, cu respectarea măsurilor de combatere și răspândire a noului coronavirus.

De asemenea, flota ATR își desfășoară activitatea normal, cu excepția contacților direcți ai pilotului. Activitatea Aeroportului Otopeni și a celor care se ocupă de dirijarea traficului aerian nu este afectată de această situație", precizează Tarom.

Grupul pentru Comunicare Strategică a anunțat, miercuri dimineață, 29 de cazuri noi de infectare cu coronavirus. Astfel, numărul total a ajuns la 246.

Forțele ucrainene resping atacurile rusești „nelimitate" pe frontul din Donețk
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:36 0:00
XS
SM
MD
LG