Linkuri accesibilitate

Președintele Iohannis, ședință de evaluare cu mai mulți miniștri


Iohannis, în vizită la un spital militar mobil de la marginea Bucureștiului

Palatul Cotroceni va găzdui marți o nouă ședință e evaluare și prezentate a măsurilor pentru gestionarea pandemiei de coronavirus. Președintele Iohannis se va întâlni, de această dată, cu Prim-ministrul României, Ludovic Orban, Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru, și şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, conform agendei președintelui.

Ședința va începe la ora 13, iar după finalizarea ei sunt așteptate declarații de presă din partea președintelui Iohannis.

Este prima ședință de când România a intrat în scenariul 4 de intervenție ca urmare a trecerii de pragul de 2.000 de infectări. Conform bilanțui prezentat luni seară de Raed Arafat, au fost înregistrate 2109 cazuri de infectare și 65 de decese.

Dintre acestea, 593 de cazuri au fost confirmate doar la Suceava, iar, astfel, autoritățile au decis impunerea carantinei totale asupra municipiului Suceava și a opt comune limitrofe.

Luni seară, Grupul de Comunicare Strategică au anunțat nu mai puțin de 13 decese ce au avut loc în Suceava, în perioada 22-29 martie. Ele au fost înregistrate abia luni și se adaugă celor 8 cazuri anunțate anterior.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Bachata Dance cu beneficiarii Centrului de zi Alzheimer din Cluj Napoca
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:17 0:00
XS
SM
MD
LG