Linkuri accesibilitate

Cadavrele persoanelor ucise de un atac rusesc cu rachete asupra unei stații de autobuz din orașul Torețk/regiunea Donețk
Cadavrele persoanelor ucise de un atac rusesc cu rachete asupra unei stații de autobuz din orașul Torețk/regiunea Donețk

Războiul din Ucraina | Nou pachet militar al SUA pentru Ucraina de 1 mld de dolari. Întâlnire Putin - Erdogan: gaz rusesc plătit în ruble

Războiul Rusiei în Ucraina a ajuns în cea de-a 163 a zi. În timp ce NATO vrea să se asigure că Ucraina primește mai multe provizii de arme și echipamente, armata rusă atacă în continuare estul Ucrainei, unde au ucis opt persoane și au rănit patru oameni dintr-o stație de autobuz din Torețk.

15:41 5.8.2022

Marea Britanie, îngrijorată de siguranța centralei de la Zaporojie

Ministerul Apărării din Marea Britanie și-a exprimat îngrijorarea cu privire la „securitatea și siguranța” centralei nucleare Zaporojie, care se află sub controlul Rusiei.

The Guardian spune că Rusia „a folosit unități de artilerie bazate în aceste zone pentru a viza teritoriul ucrainean de pe malul vestic al râului Nipro”.

14:32 5.8.2022

Moscova a declarat 14 diplomați bulgari persona non grata

The Guardian relatează că Moscova a declarat 14 diplomați bulgari persona non grata și le-a ordonat să plece.

Bulgaria la începutul acestei veri a expulzat 70 de angajați diplomatici ruși din cauza problemelor de spionaj și a stabilit un plafon pentru dimensiunea reprezentării Moscovei ca relații între două țări care au fost cândva aliate apropiate.

14:28 5.8.2022

Nexta: o navă rusească a luat foc în apropiere de Sevastopol

Nexta scrie pe Twitter că Există relatări potrivit cărora o navă rusească ar fi luat foc în apropiere de Sevastopol. Informația nu este confirmată încă de autorități.

14:15 5.8.2022

Grant dat de Albania pentru Ucraina de 1 milion de euro

Albania a dat Ucrainei un grant în valoare de 1 milion de euro, după a informat Ministerul de Finanțe al Ucrainei.Banii au fost deja virati în conturile Serviciului Trezoreriei Statului.

Încarcă mai mult

XS
SM
MD
LG