Linkuri accesibilitate

Explozie într-un tribunal din Kiev. Poliția face investigații


Poliția ucraineană a declarat miercuri că investighează o explozie raportată într-un tribunal districtual din Kiev, capitala Ucrainei.

Poliția a declarat pe aplicația de mesagerie Telegram că ofițerii și alți experți se aflau la fața locului.

Aceasta citează informații preliminare conform cărora un dispozitiv a fost detonat de un bărbat care a fost dus la o ședință de judecată.

Ulterior ministrul ucrainean de interne, Igor Klîmenko, a anunțat că bărbatul a murit. El a spus la locul exploziei de la tribunalul Șevcenkivskîi că bărbatul ar fi călcat din neatenție pe explozivi.

Europa Liberă România e pe Google News. Vă puteți abona AICI.

  • 16x9 Image

    Dora Vulcan

    Dora Vulcan este Senior Correspondent și s-a alăturat echipei Europa Liberă în ianuarie 2020. A intrat în presă în 1992 ca reporter de politică internă la România liberă. A devenit apoi jurnalist de investigații specializat în Justiție, preocupat de ingerința politicului în anchetele penale. În paralel, Dora a fost și stringer BBC. A scris la Revista „22” despre plagiatele din mediul universitar, a acoperit domeniul politic la Reporter Global (partener The Economist în România) și a fost editor coordonator la departamentul Social al agenției Mediafax. A fost consultant pentru filmul „De ce eu?”, despre moartea suspectă a procurorului Cristian Panait, o tragedie cu implicații politice care a marcat anii 2000.  

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

200 de răniți într-o explozie puternică în regiunea Nagorno Karabah
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:00:33 0:00
XS
SM
MD
LG