Linkuri accesibilitate

Consecințe ale atacului cu drone asupra Kievului - 17 octombrie 2022
Consecințe ale atacului cu drone asupra Kievului - 17 octombrie 2022

Războiul din Ucraina | Un cuplu care aștepta un copil, printre cele patru persoane ucise în atacul cu 28 de drone kamikaze asupra Kievului

Ziua 236 a invaziei: Rusia a atacat Kievul cu drone kamikaze la primele ore ale dimineții. Cel puțin cinci explozii au fost auzite în capitala ucraineană.

Evenimentele zilei în război - 17 octombrie

15:25 17.10.2022

Cine este tânăra familie care aștepta un copil, ucisă în atacul cu drone de la Kiev

Anton Gerașcenko, un consilier prezidențial ucrainean, a declarat că o „familie tânără” a fost ucisă în această dimineață într-o lovitură cu dronă asupra unei clădiri rezidențiale din Kiev.

„Bogdan și Victoria, de 34 de ani, au fost găsiți morți. Așteptau primul lor copil în câteva luni”, a scris el pe Twitter.

Fotografiile de pe rețelele de socializare arată amploarea pagubelor aduse blocului din centrul Kievului, distrus în atacul cu drone în care a murit și cuplul care aștepta un copil.

Și primarul Vitali Klitciko a scris despre cuplul care aștepta un copil, ucis în atacul cu drone. Femeia era însărcinată în șase luni, a scris el pe Telegram.

Mai mulți reporteri ucraineni au identificat victima însărcinată a unui atac cu dronă asupra unei clădiri rezidențiale din centrul Kievului drept Viktoriia sau Vika, care ar fi murit împreună cu soțul ei, Bogdan.

Iată imagini cu blocul din care jumătate a fost distrus.

16:14 17.10.2022

Esența Ucrainei în 30 de secunde

Au apărut imagini cu o pisică care a fost salvată din dărâmăturile unei clădiri lovite de o dronă în Kiev.

O filmare cu animalul legănat în brațele unui bărbat a devenit virală după ce a fost postată pe rețelele de socializare de primarul Kievului, Vitali Klitciko.

16:23 17.10.2022

Exporturile de cereale ucrainene au revenit aproape la nivelurile de dinainte de război

Exporturile de cereale ucrainene au revenit aproape la nivelurile de dinainte de război, relatează Reuters.

Exporturile de cereale ale țării au scăzut din februarie, după ce războiul a închis porturile Ucrainei la Marea Neagră, ducând la creșterea prețurilor la alimente la nivel mondial și stârnind temeri de penurie în Africa și Orientul Mijlociu.

Trei porturi de la Marea Neagră au fost deblocate la sfârșitul lunii iulie în baza unui acord între Moscova și Kiev, intermediat de Națiunile Unite și Turcia.

16:34 17.10.2022

Primar: Numărul morților din lovitura cu drone kamikaze la Kiev crește la cel puțin patru

Numărul persoanelor ucise în atacul cu drone rusești asupra unui bloc de locuințe din Kiev a crescut la patru, conform ultimelor informații ale primarului orașului Vitali Klitciko.

Patru persoane au murit deja sub dărâmăturile unui bloc de locuințe din cartierul Șevcenko din Capitală, lovită de o dronă teroristă rusească. Salvatorii au descoperit și au recuperat un alt cadavru – cel al unui bărbat mort. Operațiunile de căutare și salvare sunt în desfășurare. S-ar putea să mai fie oameni sub dărâmături. Trei victime au fost internate. Doi dintre ei sunt angajați ai serviciului de stat de urgență.”

Arme mari: Artileria ucraineană țintește posturi de comandă și depozite de muniție rusești
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:03:43 0:00

Încarcă mai mult

XS
SM
MD
LG