Linkuri accesibilitate

Rusia lui Putin continuă atacul cu bombe și drone în Ucraina: un mort și 12 răniți


Noi atacuri ale Rusiei cu drone și bombe au ucis un om și au rănit alți 12, în Ucraina.
Noi atacuri ale Rusiei cu drone și bombe au ucis un om și au rănit alți 12, în Ucraina.

Bombardamentele rusești și atacurile cu drone au lovit, sâmbătă, regiunea Herson, din sudul Ucrainei, omorând o persoană, au declarat oficialii din regiune, relatează The Guardian, preluând Reuters.

Guvernatorul Hersonului, Oleksandr Prokudin, a anunțat că în urma atacului cu dronă un bărbat din orașul Stanislav, la sud-est de orașul Herson, a murit.

Orașul a fost supus de altfel mai multor atacuri rusești pe parcursul zilei, inclusiv unul asupra zonelor rezidențiale, la începutul serii, iar Prokudin a spus că șapte rezidenți au fost răniți.

Forțele ruse au bombardat, de asemenea, o centrală electrică aproape de frontul din estul Ucrainei, rănind cinci muncitori și întrerupând electricitatea în orașul Kurakhovo, a declarat șeful administrației locale, Roman Padun, pentru postul public Suspilne.

  • 16x9 Image

    Alina Manolache

    Alina Manolache este, din februarie 2024, senior corespondent la Europa Liberă, după ce timp de un an a fost senior editor. 

    Lucrează de 20 de ani în presă. A fost reporter la Realitatea TV, în perioada 2005 -2010, și a acoperit subiecte sociale și politice.

    A făcut apoi reportaj și anchetă la „În premieră, cu Carmen Avram”.

    Din 2012 și până în 2020, a lucrat la Digi24, ca reporter în domeniul politic și, apoi, realizator al emisiunilor „Studio Politic”, „24/7” și „Cap Limpede”.

    A făcut reportaje, știri și investigații la Libertatea, după care a realizat emisiunea „Talk News”, la Profit News și Prima News. 

XS
SM
MD
LG