Linkuri accesibilitate

Cristian Băcanu, șeful PNL sector 5, a fost numit secretar de stat la Justiție


Cristian Băcanu conduce comisia juridică a PNL București.
Cristian Băcanu conduce comisia juridică a PNL București.

Avocatul Cristian Băcanu, președintele sector 5, a fost numit vineri secretar de stat la Ministerul Justiției.

„Am acceptat provocarea și, începând de azi, mă alătur echipei executive a Partidului Național Liberal în calitate de Secretar de Stat la Ministerul Justiției. Le mulțumesc pentru încredere Primului Ministru Ludovic Orban și Ministrului Justiției Cătălin Predoiu. Am intrat în politică acum trei ani pentru că îmi doresc foarte mult să contribui la modul în care funcționează justiția în România. Îmi voi respecta principiile și voi munci așa cum am făcut și până acum pentru lucrurile în care cred. La treabă!”, a scris Cristian Băcanu, pe contul său de Facebook.

Decizia numirii lui Băcanu în funcția de secretar de stat a fost publicată, vineri, în Monitorul Oficial, conform Mediafax.

Băcanu are 35 de ani și provine de la Iași, unde a studiat Dreptul. El conduce Comisia Juridică a PNL București. A intrat în politică în 2017, după ce PSD a adoptat OUG 13, conform descrierii pe care și-o face pe contul de Facebook. Băcanu a fost unul dintre comunicatorii în media ai PNL, pe domeniul justiției.

Numele lui Băcanu a fost vehiculat pe lista PNL cu propuneri pentru ministerul Justiției.

Cătălin Predoiu a numit-o săptămâna trecută pe Lidia Barac, fost președinte al Curții de Apel Timișoara, secretar de stat în Ministerul Justiției. Lidia Barac a mai lucrat cu Cătălin Predoiu ca secretar de stat în perioada 2010 – 2012.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG