Linkuri accesibilitate

Senatorul Vergil Chițac a fost mutat la terapie intensivă


Coronavirus- generic
Coronavirus- generic

Fiica senatorul liberal Vergil Chițac, depistat săptămâna trecută cu coronavirus, a anunțat că bărbatul a fost mutat de duminică la secția de terapie intensivă după ce starea sa de sănătate a suferit o înrăutățire în urma infectării cu coronavirus.

Starea sa s-a agravat, cu simptome de pneumonie, iar în acest moment respiră singur, fără aparate, spun persoane din anturajul său.

„Tatăl meu este un om bolnav în spital, care se îngrijorează pentru soția și fiul său care sunt și ei internați în spital, care și-a petrecut ultimele trei zile ajutat să respire și care a fost mutat ieri la terapie intensivă", a scris fiica senatorului pe Facebook.

Senatorul liberal a fost depistat pozitiv, vineri, cu coronavirus, după ce a participat la o reuniune pe linie parlamentară a NATO, el fiind președintele delegației Adunării Parlamentare NATO (APNATO), la care au mai participat și alți membri ai legislativului.

Alături de el au mai fost confirmați cu coronavirus și soția, fata sa și asistentul personal.

Guvernul și toată conducerea PNL, care a participat la ultima ședință a Biroului Politic Național, au intrat vineri în izolare după ce senatorul Vergil Chițac a fost depistat pozitiv la testul pentru coronavirus.

Primele teste pentru membrii executivului au ieșit negative.

Ulterior, deputatul Lucian Heiuș, primarul orașului Deva și administratorul public din Primăria Deva au fost confirmați, la rândul lor, ca infectați cu Covid-19.

XS
SM
MD
LG