Linkuri accesibilitate

Șefa finanțelor Districtului Militar de Vest rus a murit după ce a căzut de la etajul 16


 Cartierul general al Districtului Militar de Vest din Sankt Petersburg, orașul de baștină al lui Vladimir Putin.
Cartierul general al Districtului Militar de Vest din Sankt Petersburg, orașul de baștină al lui Vladimir Putin.

Încă un oficial de rang înalt al Ministerului rus al Apărării a murit după ce ar fi căzut de la etajul 16 dintr-un bloc de apartamente din Sankt Petersburg, orașul de baștină al lui Vladimir Putin.

Marina Iankina, în vârstă de 58 de ani, a fost șefa departamentului de finanțe și achiziții al districtului militar de vest al Ministerului rus al Apărării.

Decesul femeii are loc la doar câteva zile după ce generalul-maior Vladimir Makarov, de 75 de ani, demis recent de președintele rus Vladimir Putin a fost găsit împușcat într-o presupusă sinucidere în afara Moscovei.

  • 16x9 Image

    Dora Vulcan

    Dora Vulcan este Senior Correspondent și s-a alăturat echipei Europa Liberă în ianuarie 2020. A intrat în presă în 1992 ca reporter de politică internă la România liberă. A devenit apoi jurnalist de investigații specializat în Justiție, preocupat de ingerința politicului în anchetele penale. În paralel, Dora a fost și stringer BBC. A scris la Revista „22” despre plagiatele din mediul universitar, a acoperit domeniul politic la Reporter Global (partener The Economist în România) și a fost editor coordonator la departamentul Social al agenției Mediafax. A fost consultant pentru filmul „De ce eu?”, despre moartea suspectă a procurorului Cristian Panait, o tragedie cu implicații politice care a marcat anii 2000.  

XS
SM
MD
LG