Linkuri accesibilitate

Marcel Ciolacu, revoltat că Sorina Pintea este prezentată în cătușe la TV


Sorina Pintea

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, se declară revoltat de tratamentul Sorinei Pintea în închisoare și acuză dublul standard în privința felului în care „îi sunt respectate drepturile”

„Ceea ce am văzut cu toții ieri în cazul Sorinei Pintea este un odios dublu standard în respectarea drepturilor fundamentale ale omului! Îmbrâncirea și târârea în cătușe pe scările spitalului a unui om aflat în suferință nu au nimic de a face cu justiția”, spune Marcel Ciolacu.

Președintele PSD consideră că justiția trebuie să se facă de către judecători și în sala de judecată, nu la televizor!

„Spectacolul public prin care se distrug viețile unor oameni trebuia să înceteze demult”, mai spune Ciolacu.

„Cine va răspunde pentru toată această umilință publică la care este supusă acum Sorina Pintea dacă, în final, va fi achitată la fel ca Ludovic Orban?!”, scrie Marcel Ciolacu.

Avocații Sorinei Pintea au depus o sesizare către Centrul de Reținere și Arestare Preventivă nr. 1 din București, reclamând faptul că fostului ministru i-au fost încălcate mai multe drepturi, că a fost expusă în situația în care se află, adusă în cătușe la medic și împinsă de un agent din escortă.

Recent, Sorina Pintea a anunțat că a fost diagnosticată cu o boală autoimună gravă, dermatomiozită.

Tribunalul Bucureşti a decis, sâmbătă, arestarea preventivă pentru 30 de zile a fostului ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea. Decizia nu este definitivă. Ea este acuzată că a luat de mită sumele de 10.000 de euro şi 120.000 lei, bani ce reprezintă un procent de 7% din valoarea unui contract.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

XS
SM
MD
LG