Linkuri accesibilitate

Traian Băsescu: „Am devenit cel mai mare partid dintre partidele mici”


Traian Băsescu s-a situat pe locul trei în cursa pentru Primăria Capitalei.
Traian Băsescu s-a situat pe locul trei în cursa pentru Primăria Capitalei.

Fostul președinte Traian Băsescu a obținut sub 8,6%, conform exit-poll-ului Curs-Avangarde, după ce a candidat la Primăria Capitalei din partea PMP.

„PMP față de nivelul extraordinar de polarizare pe care l-a realizat electoratul nu poate să fie decât mulțumit. Am realizat scorul de la europarlamentare. Ne-am fi dorit mai mult, dar suntem mulțumiți că n-am auzit ca partidul lui Tăriceanu sau al lui Ponta. Dintre partidele mici, am devenit cel mai mare partid, ceea ce e o mare victorie”, a declarat Traian Băsescu.

El a recunoscut victoria lui Nicușor Dan și i-a transmis un mesaj Gabrielei Firea: „Vreau să-l felicit pe Nicușor Dan, e noul primar general. Nu e ca la Geoană, aici e treabă sigură. Doamna Firea, ați pierdut. Mergeți acasă, la copii. Sau vă întoarceți înapoi în trustul lui Voiculescu, poate mai transferați ceva bani de la Crescent”.

Băsescu a mai spus și că liderul PNL Ludovic Orban nu are de ce să fie bucuros pentru câștigarea Bucureștiului de către Nicușor Dan: „Am văzut entuziasmul lui Ludovic, vreau să îi zic că are 17% în București. Norocul lui că l-a luat la subțioară Barna”.

Băsescu a obținut 8,6% din voturi, conform exit-poll-ului Curs Avangarde, și 7% conform exit-poll-ului Sociopol.

Traian Băsescu, candidat din partea PMP pentru Primăria București, s-a prezentat de la primele ore pentru a vota la secția de la Liceul Jean Monnet din Capitală.

Cu această ocazie, fostul președinte a îndemnat bucureștenii să nu asculte îndemnurile de „vot util pentru partide" ci să ofere„un vot util pentru ei".

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG