Linkuri accesibilitate

Viorica Dăncilă se mai gândește dacă merge la dezbaterea lui Klaus Iohannis


Viorica Dăncilă la un miting electoral în București
Viorica Dăncilă la un miting electoral în București

„Este un eveniment în care domnul Iohannis dă dosarul cu răspunsurile și le spune la cei care participă <<puneți voi întrebările ca să dau eu aceste răspunsuri>>, a declarat, pentru Europa Liberă, candidata PSD în turul al doilea al prezidențialelor. Fosta șefă a Guvernului a adăugat că „nu știe” dacă va merge marți la dezbaterea organizată de Klaus Iohannis, la care nu a fost invitată, după ce săptămâna trecută, a făcut apel la președintele în funcție să accepte o finală electorală - o confruntare față-n față.

Europa Liberă - Nu aveți încredere îm jurnaliștii care participă?

Viorica Dăncilă. „Nu, am încredere întotdeauna în jurnaliști. Nu am făcut niciodată o selecție în ceea ce privește acest aspect. Am încredere în toți jurnaliștii și vă garantez că nu va exista o dezbatere sau conferință la care să nu participe toți cei care vor să vină”

Europa Liberă- Dar ați spus că vor primi un dosar?

Viorica Dăncilă „Nu, nu, nu! Am spus că în sensul acesta vede dezbaterea domnul Iohannis. Președinta PSD a mai adăugat că „o dezbatere presupune să ai un dialog între cei doi candidați. Aici e un monolog”

Europa Liberă - Veți participa la dezbatere (cea organizată marți, de Klaus Iohannis, la care candidata PSD a anunțat că intenționează să participe - n.r.)?

Viorica Dăncilă „Nu știu”.

  • 16x9 Image

    Cristian Andrei

    Face parte din echipa Europa Liberă din aprilie 2019, prima dată ca freelancer, iar din ianuarie 2021 este Senior Editor. În ultimii 15 ani a trecut de la presa tipărită, la televiziune și apoi, la presa online. Ca reporter de teren în zona politică este printre cei mai experimentați jurnaliști acreditați la PSD, dar a relatat și despre evoluția tuturor partidelor din ultimul deceniu. A făcut parte din redacția Gândul până în 2015, iar în televiziune a lucrat pentru Digi24.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG