Două fete de 19 și 21 de ani care cântau la chitară pe o stradă din Zaporojie, ucise în ultimul atac rusesc cu rachete

Ucrainenii au distribuit pe rețelele de socializare un clip cu două tinere despre care spun că ar fi cântat pe străzile din Zaporojie cu puțin timp înainte de atacul rusesc cu rachete în care una a murit pe loc, iar cealaltă la terapie intensivă.

În atacul de miercuri a fost distrusă o biserică și au fost ucise trei persoane.

Kristina și Svetlana cântau pe o stradă din Zaporojie cu o oră înainte de atacul rusesc cu drone de miercuri, iar videoclipul de mai jos este ultimul în care fetele au fost filmate.

„Una dintre ele a murit ieri la locul atacului. Avea 19 ani. Cealaltă fată a murit astăzi la secția de terapie intensivă. Ea avea 21 de ani. Cele mai profunde condoleanțe familiilor lor. Rusia trebuie să plătească”, a scris Anton Gherașcenko pe X (fostă Twitter).

„În urma unui atac cu rachete al teroriştilor ruşi asupra Zaporojiei, fetele noastre talentate, Svetlana Semeîkina şi Kristina Spițina, au fost ucise. Ieri cântau împreună pentru oameni, iar astăzi nu a mai rămas nimic din ele. O rachetă rusească le-a luat fără milă vocea, viața și, odată cu ea, câte o bucată din sufletul fiecăruia dintre noi”, scrie Ukrinform, agenția națională de știri a Ucrainei.

Îți mai recomandăm Ucraina luptă cu prima armată a dronelor. Aeronavele și bărcile fără pilot au devenit arme de bază în războiul declanșat de Rusia