Linkuri accesibilitate

Încă un italian care a călătorit în România, diagnosticat cu coronavirus


Măștile se vând pe stradă în Italia
Măștile se vând pe stradă în Italia

Un cetăţean italian care a fost în România împreună cu bărbatul de 71 de ani infectat cu noul virus gripal este spitalizat în Italia şi are, de asemenea, coronavirus, au anunțat autorităţile italiene.

Este vorba de un bărbat de 51 de ani din localitatea Piandimeleto (regiunea Marche), care a fost în România alături de bărbatul în vârstă de 71 de ani din localitatea Cattolica, afirmă surse medicale citate de NewsRimini, publicaţia Il Resto del Carlino şi de site-ul AnconaToday.it.

Italianul în vârstă de 51 de ani este în carantină în propria locuinţă, iar starea sa nu este gravă, iar italianul în vârstă de 71 de ani este internat în Rimini în stare gravă „stabilă”.

Autorităţile italiene au anunţat, miercuri, că 12 persoane au decedat din cauza epidemiei gripale, iar numărul cazurilor de infectare a ajuns la 370.

Bărbatul de 71 de ani recent întors din România în Italia, unde a fost diagnosticat cu coronavirus, a stat în România în perioada 18-22 februarie, unde a vizitat rudele soției sale și a avut mai multe întâlniri de afaceri, după cum a anunțat ministerul român de Externe.

Toate testele persoanelor din Gorj care au intrat în contact cu italianul din Rimini care a vizitat țara noastră, au fost negative, este anunțul oficial făcut miercuri de autoritățile române.

XS
SM
MD
LG