Linkuri accesibilitate

Focar de coronavirus la Curtea de Apel Alba


Curtea de Apel și-a suspendat activitatea până vineri, pentru dezinfecție și igienizare generală a instanței, după apariția unui focar de coronavirus depistat după testarea a 123 de angajați. Testele au fost pozitive pentru cinci judecători și o grafieră și incerte pentru alți doi angajați ai instanței.

„Marți, 30.06.2020, întreg personalul Curții de Apel Alba Iulia aflat în activitate, respectiv 123 de persoane au fost testate pentru COVID-19 prin metoda ”pooling”. Rezultatele testării comunicate astăzi de reprezentanții D.S.P. Alba evidențiază că marea majoritate a personalului nu s-a infectat cu noul coronavirus, în timp ce pentru 5 colegi testele au fost pozitive iar în alte două cazuri incerte. Pentru personalul din cadrul compartimentelor publice (registratură, arhivă, biroul de informare și relații publice) rezultatele testelor de ieri au fost negative. Pentru siguranța colegilor și a publicului nostru, personalul instanței va fi retestat la sfârșitul săptămânii”, au transmis reprezentanții instanței într-un comunicat remis presei miercuri.

Ulterior, aceștia au revenit și au anunțat că, la recomandarea Direcției de Sănătate Publică, activitatea instanței se suspendă două zile.

Pentru activitatea cu publicul și comunicarea de documente va fi folosit mailul instanței, albaiulia@just.ro, sau numărul de fax 0258.810.286, iar pentru informaţii suplimentare, justiţiabilii pot contacta telefonic Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul instanţei, exclusiv la numărul de telefon mobil 0746.100.207.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Bachata Dance cu beneficiarii Centrului de zi Alzheimer din Cluj Napoca
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:17 0:00
XS
SM
MD
LG