Linkuri accesibilitate

A murit a șaptea persoană după incendiul de la „Matei Balș”


Romania - fire at the Matei Balș Institute, Bucharest
Romania - fire at the Matei Balș Institute, Bucharest

Persoana care a decedat astăzi la Institutul Național de boli infecțioase „Matei Balș” avea 67 de ani. În timpul incendiului din dimineața zilei de vineri se afla la un etaj superior al pavilionului 5.

Pacienta a fost diagnosticată cu o formă severă de infecție cu SARS Cov-2, dar stabilă și prezenta comorbidități.

Conform informării primite de Ministerul Sănătății, imediat după incendiu, pacienta a fost mutată într-o secție ATI a aceluiași spital. Pacienta s-a decompensat relativ rapid și a fost intubată. A decedat în această dimineață. În această situație, ancheta medico-legală va stabili cauzele decesului”, precizează Ministerul Sănătății.

Exclusiv: Primele secunde ale incendiului de la Matei Balș
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:02:51 0:00

Cinci persoane au murit în cursul zile de vineri, iar alte 53 de persoane au fost transferate de la „Matei Balș” către alte spitale din capitală. Ieri a mai murit un bărbat la spitalul Universitar, după ce Ministerul Sănătății anunțase inițial că este vorba de o femeie.

  • 16x9 Image

    Cristian Andrei

    Face parte din echipa Europa Liberă din aprilie 2019, prima dată ca freelancer, iar din ianuarie 2021 este Senior Editor. În ultimii 15 ani a trecut de la presa tipărită, la televiziune și apoi, la presa online. Ca reporter de teren în zona politică este printre cei mai experimentați jurnaliști acreditați la PSD, dar a relatat și despre evoluția tuturor partidelor din ultimul deceniu. A făcut parte din redacția Gândul până în 2015, iar în televiziune a lucrat pentru Digi24.

XS
SM
MD
LG