Linkuri accesibilitate

Coronavirus, România, al șaselea deces: un bărbat de 64 de ani, din Arad


A fost înregistrat al 6-lea deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19). Persoana este un bărbat de 64 de ani, din Arad, care a fost internat din data de 20 martie a.c. în stare gravă la Spitalul Județean Arad, intubat în secția ATI. Bărbatul a decedat în cursul zilei de astăzi și tot în această zi a fost confirmat pozitiv la testul pentru noul coronavirus.

Tot luni, a fost înregistrat al cincilea caz de deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus (COVID-19), un bărbat, de 71 ani, din Suceava, confirmat pozitiv pe data de 23 martie, internat la Spitalul Județean Suceava din 2 martie.

Persoana a fost internată anterior în secția de cardiologie unde este posibil contact cu pacienta transferată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

Tot luni a fost confirmat și decesul unei femei de 72 de ani, tot din Suceava. Pacienta era internată din data de 21 martie 2020 in Spitalul județean Suceava, cu afecțiuni asociate cronice ( diabet, boli cardiovasculare) , fără context epidemiologic ( nu are istoric de călătorie, nu a venit în contact cu o persoană confirmată pozitiv), transmite Grupul de Comunicare Strategică.

Duminică au mai fost înregistrate alte trei decese din cauza infectării cu coronavirus în România.

Luni, autoritățile au confirmat 143 de cazuri noi de infectare cu coronavirus. Astfel, numărul total de infectări confirmate în România a urcat la 576, dintre care 15 pacienți fiind internați la terapie intensivă, șapte în stare gravă. Printre cazurile noi se numără și cel al unui deținut încarcerat le Spitalul Penitenciar Jilava.

Dintre cele 576 de persoane confirmate pozitiv, 73 au fost declarate vindecate și externate.

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

Multimedia

Echipele de salvare montană din Bulgaria se bazează în mare măsură pe voluntari
Așteptați

Nici o sursă media

0:00 0:04:19 0:00
XS
SM
MD
LG