Linkuri accesibilitate

Ciolacu: Orban nu va mai fi premier niciodată


Marcel Ciolacu a spus că în cazul în care Guvernul își va asuma răspunderea pe alegerile primarilor în două tururi, PSD va depune moțiune de cenzură.
Marcel Ciolacu a spus că în cazul în care Guvernul își va asuma răspunderea pe alegerile primarilor în două tururi, PSD va depune moțiune de cenzură.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a fost ironic, duminică, la Călărași, afirmând că dacă vor fi organizate alegeri anticipate, Ludovic Orban nu va mai fi premier și poate spune acest lucru „în scris”, relatează Mediafax.

„Dacă vor fi anticipate eu vă dau scris că domnul Orban nu va mai fi premier niciodată. Toată lumea încearcă să scape de el”, a spus Marcel Ciolacu, duminică, la Călărași.

Liderul interimar al PSD spune că tema alegerilor primarilor în două tururi și pensiile speciale sunt „teme false”.

„O să facă o sesiune extraordinară, iar o să aducă teme false cu alegerea primarilor și cu pensiile speciale. Vă anunț că PSD va vota împotriva legii pensiilor speciale. E o chestiune cerută de români, trebuie să respectăm cerințele românilor. De altfel și ei trebuie să respecte ce au cerut românii la referendum, aceea de a nu interveni pe Legile justiției”, spune Ciolacu.

În cazul în care Guvernul își va asuma răspunderea pe alegerile primarilor în două tururi, Marcel Ciolacu a spus că PSD va depune moțiune de cenzură.

„E posibil să vină cu asumarea răspunderii pe tema alegerii primarilor în două tururi. Categoric PSD va depune moțiune de cenzură. Deja sunt două partide care am anunțat acest lucru, noi și UDMR. Vom continua negocierile cu celelalte formațiuni politice. Sper să creăm o majoritate parlamentară necesară pentru propunerea unui premier președintelui României”, a mai declarat președintele interimar al PSD.

Citește și:

XS
SM
MD
LG