Linkuri accesibilitate

Congres PSD: Viorica Dăncilă este prima femeie președinte al PSD / Ea va conduce partidul împreună cu Eugen Teodorovici și Mihai Fifor

4000 de delegați ai PSD au ales președintele partidului, președintele executiv și secretarul general. Congresul a votat și noul statut al PSD și proiectul politic al formațiunii.

Viorica Dăncilă a câștigat detașat votul pentru șefia PSD. La fel a fost și în cazul lui Eugen Teodorovici, noul președinte executiv, și Mihai Fifor, noul secretar general. Vedeți mai jos filmul complet al congresului PSD în text, fotografii și înregistrări video.

10:50 29.6.2019

Viorica Dăncilă: Prima declarație, încă o dezicere de Liviu Dragnea

„Este important să dăm dovadă de democraţie în partid, să aducem alături de noi cât mai multe persoane, iar deciziile să nu fie luate în grupuri restrâne”, a declarat premierul înaintea începerii Congresului PSD.

Dăncilă a explicat că speră la victorie în alegerile interne din PSD, și că, în cazul în care ar fi aleasă, „voi fi un om echilibrat şi în acelaşi timp un om ferm. PSD are nevoie de echilibru, dar are nevoie şi de decizii ferme.”

11:00 29.6.2019

Oficial, congresul PSD începe la ora 11:00. Delegații sosesc la Sala Palatului.

11:12 29.6.2019

Eugen Teodorovici s-a răzgândit și va candida, totuși, la funcția de președinte executiv al PSD. Ministrul Finanțelor se retrăsese din cursă, vineri, la ședința comitetului executiv. Anunțul oficial al candidaturii sale va fi făcut după începerea lucrărilor congresului.

11:17 29.6.2019

Încarcă mai mult

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG