Linkuri accesibilitate

Cuc, replică pentru Iohannis: Se urcă pe cadavre în scop electoral


Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, îi răspunde lui Klaus Iohannis, care a declarat că lipsa infrastructurii ucide oameni.
Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, îi răspunde lui Klaus Iohannis, care a declarat că lipsa infrastructurii ucide oameni.

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc îl acuză pe Klaus Iohannis că „se urcă pe cadavre în scop electoral”, după ce președintele a acuzat PSD că lipsa de infrastructură „costă vieți de români”, în contextul accidentului din Ialomița, în care au murit 10 oameni.

„Am citit cu stupoare și indignare declarația președintelui Klaus Iohannis. Au murit 10 oameni și domnului Iohannis îi arde de declarații politice. Constat că singurul scop al lui Klaus Iohannis în funcția de președinte este să se urce pe cadavre în scop electoral. Ceea ce pentru noi, românii, dar mai ales pentru familiile victimelor, este o tragedie fără margini, pentru Klaus Iohannis este doar o altă situație pe care să o speculeze electoral. V-ați mai urcat astăzi pe încă 10 cadavre, domnule președinte. Vă ajunge? Mai vreți? Stați la colț ca un cioclu și așteptați noi tragedii? Asta suntem noi, românii, pentru dumnevoastră? Doar cifre pe procesele verbale de vot? Să va fie rușine!”, a scris Răzvan Cuc, pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a legat tragedia rutieră produsă sâmbătă dimineață în Ialomița de lipsa infrastructurii rutiere și a promis că, dacă moțiunea de cenzură trece și PNL își asumă guvernarea, autostrada A8 din Moldova va fi construită.

„Astăzi, avem din păcate încă o dată un exemplu de ce este absolută nevoie de infrastructură decentă. Azi dimineață la 6 și ceva am primit un mesaj cutremurător. Între Urziceni și Slobozia a vut loc un accident rutier groaznic, cu zece morți și aproape zece răniți grav. M-a întristat foarte mult. Ce pot să spui? Condoleanțe, îmi pare foarte rău. Să înțelegem că lipsa de infrastructură ucide, precum și corupția ucide. Această nepăsare criminală a pesediștilor costă vieți. Costă vieți de români”, a spus Iohannis, în fața liberalilor de la Iași.

Autoritățile au activat planul roșu de intervenție, după ce zece persoane și-au pierdut viața, iar șapte sunt rănite, în urma unui accident rutier produs în Ialomița, pe DN 2A, între Slobozia și Urziceni.

Accidentul a avut loc sâmbătă dimineața, în jurul orei 5, în zona localității Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu. Un TIR a intrat pe contrasens și a izbit frontal un microbuz care transporta persoane la muncă.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG