Linkuri accesibilitate

VIDEO.De teama sancțiunilor, Niculae Bădălău prezintă scuze diasporei.„Îi prețuiesc și respect pe toți românii, oriunde s-ar afla”


Romania, Bucharest - Minister of Economy, Niculae Badalau
Romania, Bucharest - Minister of Economy, Niculae Badalau

Înaintea ședinței conducerii PSD, care intenționează să-l excludă pe Niculae Bădălău din comitetul interimar care asigură leadership-ul partidului pentru jignirile la adresa diasporei, liderul PSD Giurgiu afirmă că „nu gândește așa cum a vorbit”.

Bădălău: Îmi cer scuze!
Așteptați
Embed

Nici o sursă media

0:00 0:01:07 0:00


„Îmi cer scuze tuturor românilor plecați la muncă și familiilor lor”, a spus Niculae Bădălău la sosirea la Comitetul Executiv al PSD, unde se confruntă cu intenția mai multor lideri ai social-democraților de a-l sancționa în urma declarațiilor sale jignitoare la adresa diasporei. El a spus că formularea a fost nefericită și că el „nu gândește așa”.

Bădălău a spus, într-o conferință de presă de la finalul săptămânii trecute, că membrii diasporei că ar fi doar 700.000 „legali”, restul, până la 3- 5 milioane, „sunt fetele alea, de le duc ăștia”, potrivit publicației giurgiu acid.ro. Însă nu era prima dată când liderul PSD Giurgiu, care este și vicepreședinte al formațiunii, își arăta disprețul față de diaspora.

Înaintea ședinței de astăzi, la care se pune problema fie a retragerii lui Bădălău din conducerea interimară, fie alte sancțiuni, Bădălău a spus că va respecta și va accepta orice decizie pe care o vor lua colegii săi.

Înainte de întâlnirea Comitetului Executiv, mai mulți lideri ai PSD, printre care și Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, s-au delimiat de declarațiile ireverențioase ale lui Bădălău.

PSD vrea să scoată din prima linie oamenii care îi aduc prejudicii de imagine. Primul pe lista neagră a noii conduceri a social-democraților este președintele PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, care a jignit românii din afara granițelor într-o conferință de presă.

PSD a obținut doar 6% din voturile diasporei în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, în vreme ce în primul tur, Viorica Dăncilă, candidata PSD, a obținut mai puține voturi decât Klaus Iohannis, Dan Barna, Theodor Paleologu, iar în unele țări europene a fost depățită de Mircea Diaconu.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG