Linkuri accesibilitate

Gabriela Firea, invitație adresată „domnilor” la vot


România, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea
România, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, candidată la încă un mandat din partea Partidului Social Democrat, a adresat o invitație inedită bărbaților la votul de duminică.

IVE Alegeri locale 2020. Urmăriți finala în direct la Europa Liberă

„Mulțumesc tuturor femeilor care au ieșit într-un asemenea procent la vot! Îi aștept și pe domni, fără de care nu suntem complete!", este mesajul transmis de candidata PSD pe pagina de Facebook a partidului.

Duminică a fost ziua mobilizărilor inedite.

Copreședintele USR PLUS, Dan Barna, a invitat la mobilizarea masivă nu doar pentru exercitarea propriului vot, ci a tuturor cunoștințelor, prietenilor, chiar și a celor de pe lista telefonică, pentru că sondajele arată că lupta este foarte strânsă, în special la București, folosind pentru a fi mai convingător o expresie colocvială.

Candidatul independent Nicușor Dan, susținut de PNL și USR PLUS a făcut un apel la căutarea sa cu insistență în buletinul de vot după ce i s-a semnalat că este greu de găsit, după o logică până acum ignorată de staff-ul de campanie și în toate mesajele sale electorale: la rubrica de candidat independent, așadar fără sigla celor două formațiuni politice, ba și cu un prenume în plus care nu a fost popularizat. Cu patru ore înainte de închiderea urnelor a făcut un apel la mobilizare înainte de aglomerația specifică orelor serii.

XS
SM
MD
LG