Linkuri accesibilitate

#vremdezbatere Mini colecție de reacții pe Facebook la anunțul lui Klaus Iohannis că refuză dezbateri cu Viorica Dăncilă


Mii de oameni au comentat la postarea președintelui Klaus Iohannis prin care anunță că nu va participa nici în turul II al alegerilor prezidențiale la o dezbatere cu Viorica Dăncilă. Unii îl acuză pe Iohannis că provoacă absenteism pe 24 noiembrie, alții îl cheamă la o cafea.

  1. „Domnule Președinte, noi, cetățenii, simțim o nedreptate, ne dorim dezbatere, indiferent cu cine candidați în turul 2. Tine de decenta și respectul pe care îl acordați romanilor” - Constantin Pacea.
  2. „Corect ar fi sa participati la dezbatere....asa ati inchide gura tuturor, inclusiv a "doamnei"....prin acest refuz de a participa aratati practic faptul ca va este frica de contracandidata dumneavoastra...” - Andreea Șerban.
  3. „Ok, dar la o dezbatere doar cu moderatori si telespectatori, fara Dancila veniti? Ca nu ati fost atat de sensibil cand ati numit-o prim-ministru. Adica, nu sunteti credibil in acest demers si produceti o reactie de lehamite si stat acasa.” - Dana Pontos.
  4. „Nu vă bateți joc de noi! Prezentați bilanțul celor cinci ani de presedinție, explicați-ne ce e Romania Normală și răspundeți întrebărilor jurnaliștilor de toate culorile! Asta e democrația! Nu ne cereți votul crezând că noi toți suntem tâmpiți! Ne-au umilit destul alții până acum!” - Casian Grama.
  5. „Ba ar fi foarte interesant "un schimb de idei cu reprezentanta unui PSD" indiferent cum ar fi el. Arătați-ne că sunteți mai bun ca contracandidatul dvs indiferent de nume și partid, că sunteți demn să fiți considerat președintele "tuturor românilor". Cred că mulți așteaptă aceasta dialog” - Cati Ghilan
  6. „Adică Ion Rațiu, victimă a comunismului, a putut dialoga cu Ion Iliescu, bolșevic cu acte în regulă și tu nu poți dialoga cu Dăncilă, care de când a fost premier nu te-a deranjat nici cu o pană? Ți-e teamă că vei fi pus să vorbești liber și toți vor vedea că nu stăpânești limba țării pe care o reprezinți. Rușinos. Jenant.” - Mihai Șomănescu.
  7. „Daca PSD mimeaza democratia, nu o face singur. E ajutat de dumneavoastra. Dezbaterea este esenta democratiei si datorati cetatenilor carora le cereti votul macar o dezbatere - chiar si cu Viorica Dancila.” - Ioana Maria Tinca.
  8. „Argumentele dvs nu au nicio logica. Daca ati participa la dezbatere ar inseamna ca va asumati ceva, ca sunteti transparent si ca obiectivele dvs sunt mult mai puternice fata de ale guvernarii PSD. Noi alegatorii vrem sa vedem ceva mai mult decat motto-ul: O Românie normală. Vrem să vedem idei, obiective pe termen lung și pe termen scurt și vrem să vedem fapte. Ne-am cam saturat de ascunsul după replici și de criticat ce face unul si ce face altul” - Otilia Iordache.
  9. „Timp de 5 ani nu a stiut nimeni ca Romania are Presedinte, asa ca o dezbatere cu Blonduta ar fi interesanta! Cine stie poate analfabeta il invinge pe mutulica!!!” - Vioreanu Sorin.
  10. „Jalnic. Va fi prima data in istoria prezidentialelor cand principalul candidat din turul 2 refuza sa faca minimul care i se cere intr-o democratie, o banala dezbatere publica.” - Mihai Popescu.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG