Linkuri accesibilitate

Ludovic Orban a fost desemnat de PNL șeful campaniei prezidențiale a lui Klaus Iohannis


Ludovic Orban și Rareș Bogdan au fost principalii colaboratori ai președintelui Iohannis în campania pentru referendumul de la 26 mai
Ludovic Orban și Rareș Bogdan au fost principalii colaboratori ai președintelui Iohannis în campania pentru referendumul de la 26 mai

Biroul permanent al liberalilor l-a mandatat pe liderul PNL să conducă stafful de campanie pentru candidatura lui Klaus Iohannis la prezidențiale. Orban urmează să aleagă componența echipei.

Ludovic Orban are mandat să-i aleagă pe membrii echipei de campanie electorală în următoarea săptămână.

Liberalii și-au propus strângerea a două milioane de semnături pentru candidatura actualului președinte pentru încă un mandat în fruntea statului. Termenul de depunere a candidaturilor este 20 septembrie, iar liberalii au decis, în Biroul permanent, ca adunarea semnăturilor să se încheie la 15 septembrie.

Sloganul acestei etape de strângere a semnăturilor este „Iohannis, pentru o Românie normală”.

Campania pentru strângerea semnăturilor a fost lansată sâmbătă, în Piața Universității, unde Klaus Iohannis a spus că dorește ca, după alegerile parlamentare, fie ele la termen sau anticipate, intenționează să formeze un guvern format din PNL „și alte partide de opoziție”. Pe de altă parte însă, Ludovic Orban a anunțat că intenționează ca odată cu sesiunea parlamentară de toamnă să depună o nouă moțiune de cenzură pentru căderea Guvernului Dăncilă.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG