Linkuri accesibilitate

Președintele Donald Trump, mesaj de Ziua Națională: România este un aliat nepreţuit atât pentru SUA cât și pentru NATO


Președintele SUA, Donald Trump, a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Naționale a României.

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a spus, în mesajul transmis președintelui Klaus Iohannis, cu ocazia Zilei Naționale că România este un aliat „de neprețuit” atât pentru SUA, cât și pentru NATO.

În mesajul său, președintele SUA îl felicită pe omologul său român și pe poporul român pentru cea de-a 101-a aniversare a Zilei Naționale.

„Cu această ocazie, aș dori să subliniez că România este un aliat neprețuit atât pentru Statele Unite ale Americii, cât și pentru Alianța Nord-Atlantică. Salutăm angajamentul ferm al României în ceea ce privește partajarea responsabilităților și securitatea transatlantică și ne dorim să construim în continuare pe fundamentul Parteneriatului nostru Strategic în următorii ani”, a transmis Donald Trump, potrivit unui mesaj publicat pe site-ul Administrației Prezidențiale române.

Totodată, Donald Trump a ținut să își exprime aprecierea pentru „devotamentul României cu privire la consolidarea valorilor noastre comune ale democrației, statului de drept și economiei de piață libere”.

Facebook Forum

Vrei să primești știrile zilei pe e-mail?

XS
SM
MD
LG