Linkuri accesibilitate

Bloc de locuințe din Herson distrus de rachetele rusești
Bloc de locuințe din Herson distrus de rachetele rusești

Războiul din Ucraina | Putin amenință cu pregătirea de luptă a forțelor nucleare în timpul vizitei lui Zelenski în SUA

În timp ce președintele ucrainean Volodimir Zelenski se întâlnește la Washington, cu președintele Joe Biden și se va adresa Congresului american, președintele rus Vladimir Putin a avertizat că Rusia își va atinge obiectivele așa-zisei „operațiuni militare speciale”.

23:49 21.12.2022

Șeful Agenției Internaționale pentru Energie Atomică va vizita joi Rusia

Șeful Agenției Internaționale pentru Energie Atomică, Rafael Grossi, va vizita joi Rusia pentru discuții privind crearea unei zone de securitate în jurul centralei nucleare Zaporojie, din sudul Ucrainei, a informat agenția de presă de stat rusă RIA Novosti , citând trimisul Rusiei. către instituţiile internaţionale din Viena.

23:49 21.12.2022

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev, vizită-surpriză la Beijing

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev a întreprins o călătorie surpriză la Beijing și a purtat discuții cu președintele chinez, Xi Jinping, în timpul cărora a spus că au discutat despre conflictul din Ucraina.

Medvedev, acum vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, a declarat că el și Xi au discutat despre parteneriatul strategic „fără limite” dintre cele două țări , precum și despre Ucraina.

23:48 21.12.2022

Doi corespondenți de război italieni „țintiți intenționat” de forțele armate ruse din Herson

Doi jurnaliști italieni și corespondenți de război au declarat că au fost „țintiți intenționat” de forțele armate ruse în Herson în timp ce transmiteau în apropierea liniei frontului.

Claudio Locatelli, un reporter independent care a acoperit războiul din Ucraina încă de la începutul invaziei, a declarat că mașina lor a fost semnalizată ca aparținând presei, dar, cu toate acestea, incendiul a venit de pe malul de est al râului Nipru, unde sunt staționate forțele ruse.

23:43 21.12.2022

SUA iau în considerare desemnarea oficială a Rusiei drept „stat agresor”

Se pare că SUA iau în considerare desemnarea oficială a Rusiei drept „stat agresor”, iar parlamentarii așteaptă să primească aprobarea propunerii de către președintele Zelenskii atunci când se adresează Congresului în această seară.

Administrația Biden a lucrat cu Congresul în ultimele luni la o legislație care ar desemna oficial Rusia drept „stat agresor”, au declarat mai multe surse pentru CNN.

Încarcă mai mult

XS
SM
MD
LG