Linkuri accesibilitate

Roșia Today: E oficial, Tăriceanu a anunțat pe facebook. Becali l-a numit antrenor la FCSB pe Tăriceanu, iar secundul său va fi Mourinho


Am intrat în perioada aceea a anului când procentele iau mințile oamenilor.

Noi stăm cu ochii pe procentele de umiditate din atmosferă, să vedem dacă vom muri sau nu de caniculă. Iar Tăriceanu stă cu ochii pe procentele din sondaje, care i-au luat mințile. El nu va muri de caniculă, dar noi vom muri de râs citind ce scrie el pe rețelele de socializare. Călin Anton Constantin Popescu-Tăriceanu s-a trezit într-o dimineață în turul doi al Prezidențialelor.

Mă rog, așa a visat. Dumnealui era obișnuit să se trezească lângă o nouă soție, dar de data asta s-a văzut lângă Iohannis la finala din toamna asta.

După un pișcot înmuiat în lăptic, servit cu Vitor Ponta, Călin a ieșit pe Facebook, cum ieșeau alții în balconul de la Universitate în 1990, să anunțe că, gata, e aproape președinte de țară, se aliază cu Ponta. Pe urmă e ieșit Ponta și a clarificat: „S-a rezolvat, dar nu de tot, mai vedem, nu e chiar asa uşor!” Dar s-o luăm cu începutul, asta în caz că putem trasa un moment de început în tot acest circ. Singurul început de luat în seamă este cel legat de automobilism. Tăriceanu a fost în tinerețe pilot de raliuri și mare pasionat de mașini. În timp ce Ponta a fost doar un simplu copilot. Vă dați seama cum ar conduce țara alianța asta. Călin poatre să facă drifturi cu o șaretă, în care Ponta să peroreze despre politicile sociale, asta în timp ce Meleşcanu şi Corina Creţu fac flic-flac-uri pe spinarea bidiviului. I-am putea trimite exact în formula asta la Bruxelles.

Din toată tărășenia, am mai reținut că Ponta îi cere ALDE-ului să iasă mai întâi de la guvernare, pentru a putea purta discuții. Adică Ponta nu vrea să audă și Dăncilă ce șușotește el cu Tăriceanu. Victor ar putea să stea liniștit. Dăncilă, și dacă aude, nu înțelege nimic. Pentru noi rămâne foarte important că Tăriceanu și Ponta discută. Punct.

Noi îl sfătuim pe domnul Călin Anton Constantin să nu-și taie singur elanul de a anunța lucruri frumoase pe rețelele de socializare. Mai contează, până la urmă ce a vorbit el cu Ponta? Nici vorbă. Așa că noi ne așteptăm ca Tăriceanu să anunțe foarte multe alte chestii.

Mai întâi va anunța că Trump o să-i facă o vizită la casa lui de la țară, unde liderul american va ajunge cu portavionul nuclear.

Apoi Călin ar putea anunța că el este noul antrenor al FCSB, iar Mourinho va fi secundul său, în timp ce Guardiola va fi preparator fizic și antrenor cu portarii.

Pe seară, șeful ALDE va anunța că vrea să atace împreună cu Putin, China și Scoția. De ce tocmai Scoția? Nu ne întrebați. Nici Ponta nu are un răspuns la asta.

Apoi, Călin va anunța pe Facebook că a găsit leacul pentru orice tip de cancer, care – ce să vezi – este același cu leacul pentru potența sexuală la vârste înaintate.

În week-end, „Tări” va anunța și începutul celui de al treilea război mondial, între Bostwana și San Marino. La implicarea sa, România va fi de partea Americii și a Rusiei. În aceeași zi, Călin va anunța și sfârșitul războiului, în urma căruia România va mai lua încă o dată Ardealul de la unguri.

Deci să fim cu ochii pe Tăriceanu la rubrica: „Copiii spun lucruri trăznite”.

Acesta este un text satiric, așadar, opiniile autorului nu coincid, neapărat cu poziția Radio Europa Liberă

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG