Linkuri accesibilitate

Roșia Today News - Știri care ne-au făcut să râdem


  • Pentru a preveni o epidemie cu coronavirus, Gabriela Firea a promis că toți chinezii răciți din București vor primi ajutor de gripă din partea primăriei constând în biciclete si trotinete electrice, asta ca să nu circule cu autobuzele si metrourile aglomerate pline de români sănătoși. De asemenea la intrarea în fiecare restaurant chinezesc din București va fi o patrulă de poliție locală care va lua temperatura fiecărui client care iese din restaurant și îi va controla să vadă dacă au roșu în gât. Primăria Bucureștiului anunță de asemenea că se va constitui de urgență o nouă companie municipală specializată exclusiv cu depistarea bacteriilor virusurilor și microbilor de pe raza capitalei. Bugetul acesteia va fi de 2 milioane de lei doar pentru salarii pentru în 2020.
  • Pentru că au venit la Iași pe 24 ianuarie ca să bifeze o acțiune electorală de Ziua Unirii alături de Alexandru Ioan Cuza și Mihail Kogalniceanu, președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban au fost huiduiți de reprezentanții mișcării ”Moldova vrea autostradă”. Oamenii s-au săturat de promisiuni, vor fapte. Drept răspuns la reacția străzii, primul ministru a dat asigurări că are o soluție imediată: Autostrada Soarelui va fi strămutată în Moldova pe perioada iernii și se va numi Autostrada Frigului, urmând să revină la loc în perioada estivală. Aceeași soluție va fi implementată pe ruta Comarnic-Brașov cu o autostradă adusă temporar din China, unde oricum circulația auto va fi oprită din cauza coronavirusului.
  • Mai multe coafeze plătite cu 13.000 de lei pe lună au fost detașate în ultimii ani din mediul privat la Ministerul Culturii, pe post de consilieri. Surse din cadrul ministerului spun că respectivele doamne au avut ca principal obiectiv coafarea imaginii României in timpul guvernului Dăncilă, dar nu au reușit decât s-o coafeze prost pe doamna primministru. Singura coafeză care va mai fi păstrată în aparatul guvernamental va avea grijă de vopseaua de păr a lui Ludovic Orban.
  • Sute de cetățeni au protestat la Craiova împotriva implementării tehnologiei 5G, pe motiv că ar dăuna grav sănătății. Alte proteste au avut loc în mai multe orașe împotriva introducerii buletinului de identitate cu cip. Iar ăsta nu-i decât începutul. Mii de români grupați pe pagina de Facebook ”Alături de Viorica Dăncilă” au de gând să iasă în stradă pentru a trage un semnal de alarmă în legătură cu pericolul pe care îl reprezintă inteligența artificială. Nu știm încă la care inteligență se referă respectivii, la a lor sau la inteligența artificială a Vioricăi Dăncilă. Deviza asociației este: orice om îi e frică de ceva.
  • Șeful companiei Orange, francezul Stéphane Richard, s-a declarat împotriva excluderii Huawei din rețelele 5G din Europa. Cu gaz rusesc, rețea 5G chinezească și ideologie „renew”, Franța va ajunge din urmă și chiar va depăși Statele Unite, cu condiția ca președintele Trump să-și cumpere telefon Huawei, tricou cu Greta Thunberg și să mănânce friptură de șarpe în piață la Wuhan.
  • Ministrul Violeta Alexandru a anunțat că nu mai are nevoie de liftiera PSD-istă de la Ministerul Muncii, întrucât se descurcă singură să apese pe buton. Mai mult, înaltul demnitar crede că s-ar descurca singură să urce și pe scări, nu mai trebuie să vină portarul detașat din Teleorman so ducă în spate, deci și acesta poate pleca. În următoarele zile vor fi concediați și alți funcționari angajați la minister pe vremea Olguțăi Vasilescu: secretarul de stat care aduce mâncarea cu bicicleta de la Glovo, secretarul de stat care răspundea obraznic la comentarii pe Facebook și consilierul care povestește serialele de pe Netflix.​

Acesta este un text satiric, iar opiniile autorilor nu coincid, neapărat, cu poziția Europei Libere.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG