Linkuri accesibilitate

Roșia Today News – știri care ne-au făcut să râdem


Viorica Dăncilă își caută de lucru, dar rămâne în politică. Roșia Today are amănunte
Viorica Dăncilă își caută de lucru, dar rămâne în politică. Roșia Today are amănunte


Fostul premier Viorica Dăncilă s-a plâns într-un interviu luat de fostul jurnalist Ion Cristoiu, actualmente analist politic, că își găsește cu greu un loc de muncă după ce a plecat de la Palatul Victoria. Totuși, ea spune că a primit „mai multe propuneri” și urmează să ia o decizie. Reporterii Roșia Today au aflat că Viorica Dăncilă ar avea de ales între un post de prezentatoare meteo pe situl de știri Sputnik și purtător de cuvânt la Ministerul Inculturii, care se va înființa ca urmare a dezastrului din învătământul românesc. Cum nu-și dorește să părăsească încă politica, Viorica Dăncilă va accepta probabil propunerea de a fi bucătăreasă la cantina parlamentului, specializarea salată boeuf.

  • Un fond de investiții din Arabia Saudită a anunțat că va cumpăra clubul de fotbal Dinamo. Șeicul Tahnoon Nimer, președintele grupului Abhu Dabi Business Development, pretinde că va încheia tranzacția cu condiția ca vânzarea să fie făcută la pachet cu primăria sectorului III, condusă de Robert Negoiță, primarul de sector. Șeicul din Arabia Saudită crede că, fără banii primăriei, Dinamo nu face nici doi dolari.
  • Fostul ministru de Interne Carmen Dan a cumpărat mașini de lux pentru demnitarii PSD, în loc de pistoale sau Loganuri pentru polițiști. În iureșul necontenit pe care actualul ministru de interne îl produce ca să țină atenția asupra sa și a activității sale, povestea cu mașinile este dată în vileag de așa manieră încât să trezească indignarea și ura poporului de ca și cum Carmen Dan ar fi furat cele două mașini de la minister și le-a dus la târgul Vitan să le vândă pe nimic. Numai ca acele mașini au fost folosite inclusiv de politicieni de la PNL, nu doar de cei din PSD. Poate lăsăm și noi zgomotul ăsta electoral mai pe silent că ne zgârie urechile rău de tot.
  • Încarcerat la Rahova, Liviu Dragnea a cerut două pânze de bonfaier noi. S-a săturat să aștepte zile libere pe care nu le primește de la conducerea penitenciarului, de aceea ar vrea să iasă singur la plimbare, numai că nu încape printre gratii și ar vrea să le mai rărească.
  • Premierul britanic Boris Johnson vrea să strângă donații de jumătate de milion de lire sterline pentru ca faimosul clopot Big Ben să sune atunci când Regatul Unit va ieși oficial din Uniunea Europeană. Alte două milioane de lire ar putea fi folosite de Johnson ca să tragă clopotele în momentul în care băieții cu alba-neagra de pe podul Westminster vor fi făcuți pachet și trimiși acasă.
  • Vom avea alegeri anticipate. Așa a spus Președintele Klaus Iohannis. Așa a zis și Ludovic Orban. Bine, nici n-ar fi îndrăznit să spună altfel. Este lucrul cel mai bun pe care l-am auzit săptămâna trecută. Acum, problema este cum vor fi ele declanșate, deoarece nu se înghesuie nimeni sa depună moțiunea de cenzură. Amenințarea asumării răspunderii guvernului pe alegeriea primarilor in doua tururi nu-i prea interesează pe PSD-iști, fiindcă ei nu mai sunt un partid așa de mare, ci mijlociu spre mic, iar două tururi probabil că acum le convin mult mai mult decât PNL-ului, care a devenit în sondaje foarte mare. Hazul uriaș e că Orban se chinuie să piardă guvernarea și n-are șanse. Ieri a anunțat că iși asumă răspunderea pe eliminarea pensiilor speciale la parlamentari, doar, doar, forțează moțiunea. Dacă nici așa nu iese planul, rămâne să-și dea demisia pe motiv că e prea deștept pentru un parlament atât de prost.

Acesta este un text satiric, iar opiniile autorilor nu coincid, neapărat, cu poziția Europei Libere

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG