Linkuri accesibilitate

Roșia Today a găsit 10 motive pentru care Simona Halep ar trebui să fie președinte


Roșia Today spune că Simona Halep ar trebui să fie președinte și pentru că „Nu le are cu serviciile, recunoaște chestia asta și singură”
Roșia Today spune că Simona Halep ar trebui să fie președinte și pentru că „Nu le are cu serviciile, recunoaște chestia asta și singură”

Simona Halep a avut noroc. A câștigat la Wimbledon și s-a întors regină.

Pentru că a ieșit atât de bine, credem că merită să o propunem și pentru președinție. Știți modelul Hagi, da? Așadar, iată motivele pentru Halep ar trebui să fie la Cotroceni.

1. E mai puternică și mai proaspătă decât Viorica Dăncilă și Gabi Firea. Și e mai iubită decât Iohannis, Barna și Teodorovici la un loc.

2. Are job stabil, o știe lumea de la țară. E cunoscută chiar și în satele neelectrifcate, de pe net.

3. Se cunoaște cu Ion Țiriac. Dacă e nevoie, în loc să apelăm la Banca Mondială, vorbește ea cu bătrânul să ne împrumute țara pentru salarii și pensii.

4. Hagi este deja angajat la el la firmă și nu-l interesează să mai fie și președinte de țară. Iohannis e deja obosit după cinci ani de mandat. Florin Călinescu nu mai dă milioane cu mânuțele alea două, deci și el iese din calcule.

5. Vine din familie bună, tradițională. Părinții machedoni, așadar provine dintr-o minoritate etnică. Încă un punct pozitiv, pe lângă faptul că e femeie și campioană.

6. Aduce bani în țară cât zece mii de zidari plătiți de Soros, bani cu care dezvoltă afaceri la care lucrează mulți români la ei acasă.

7. Cu Simona Halep președinte, România nu ar intra imediat in Schengen, dar ar intra direct în clasamentul WTA.

8. E credincioasă. A decorat-o și Patriarhul.

9. Nu are dușmani, toate partidele se înghesuie s-o felicite și s-o laude. Cu ea Președinte, de jenă, politicienii s-ar mai opri din furat, iar corupții s-ar băga singuri după „fileu”, vorba lui Toma Caragiu, alt machedon celebru.

10. Nu prea le are cu serviciile, recunoaște chestia asta singură.

Lista poate continua, dar nu mai are rost, este suficient. Rămâne doar s-o convingă cineva să candideze. Să vorbim oare cu Darren Cahill?

Acesta este un text satiric, așadar opiniile autorului nu reprezintă, neapărat, poziția Radio Europa Liberă

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG