Linkuri accesibilitate

Viorica Dăncilă anunță dezbatere cu presa la ora 18:00, la Palatul Parlamentului


Dezbaterea candidatei PSD la alegerile prezidențiale va începe cu doar o oră înaintea celei organizate de Klaus Iohnnis și, cel mai probabil, se va întinde peste ora de debut a evenimentului PNL.

Invitația trimisă presei de PSD pune accent pe toate criticile adresate președintelui Iohannis apropo de evenimentul său.

„Accesul este liber pentru toți reprezentanții mass-media desemnați de către instituțiile pe care le reprezintă”, arată comunicatul PSD.

PNL și Klaus Iohannis fuseseră criticați că nu au dat redacțiilor libertate să aleagă repreentnții, ci i-au invitat personal.

Viorica Dăncilă a afirmat, marți, că președintele Klaus Iohannis a făcut o selecție de jurnaliști pentru evenimentul său, deoarece îi este frică de un dialog autentic. Ea susține că la dezbaterea sa din Parlament va avea un dialog deschis cu toți jurnaliștii, nefiind de acord cu fuga de asumare, relatează Mediafax.

„Cred cu tărie că această campanie are nevoie de dialog, de dezbateri, de o prezentare coerentă a viziunii pentru România și, mai ales, de răspunsuri la întrebările oamenilor. Eu nu pot fi de acord cu fuga de asumare și fuga de întrebări, nici cu aroganța pe care o afișează președintele Iohannis și disprețul pentru dreptul românilor la informare. Acest elitism al domnului Iohannis și această selecție pe care a făcut-o pentru evenimentul de astăzi trădează de fapt teama de un dialog autentic, teama de adevăruri incomode”, a scris Dăncilă, pe Facebook.

„Eu am ales să am o discuție liberă, deschisă, cu oricine are întrebări despre viziunea candidatului pentru România. Voi avea un dialog deschis cu TOȚI jurnaliștii care își doresc să participe, astăzi, începând cu ora 18:00, la Palatul Parlamentului, sala Spiru Haret. Accesul este liber pentru toți reprezentanții mass-media desemnați de către instituțiile pe care le reprezintă”, a mai spus Dăncilă.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG