Linkuri accesibilitate

Claudiu Manda neagă că Mihai Tudose își negociază întoarcerea în PSD


Claudiu Manda îl acuză pe Victor Ponta că este un „jolly joker” al politicii românești.
Claudiu Manda îl acuză pe Victor Ponta că este un „jolly joker” al politicii românești.

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda a respins acuzația lansată de liderul Pro România, Victor Ponta, că fostul premier Mihai Tudose ar negocia să revină în PSD. „Ai încercat să fii jolly joker-ul politic și nu ți-a ieșit”, i-a transmis Manda lui Ponta, pe contul de Facebook.

„Observ că Victor Ponta îmi amestecă numele în tot felul de negocieri cu care nu am nicio treaba de altfel. Vreau să-i transmit doar că suntem în această situație, de a pierde guvernarea, strict din cauza trădării lui și a negocierilor pe care le făcea, pe la Neptun, fie cu PNL pentru președinția Camerei sau pentru comisarul european, fie cu PSD pentru locuri în guvern. Lumea urăște trădătorii ca tine, Victor, și oricât ai încerca acum să faci pe domnișorul de pension, nu mai păcăleșți pe nimeni! Ai căzut între scaune după ce ai încercat să fii jolly joker-ul politic și nu ți-a ieșit. PSD-iștii, care au făcut campanie cu poză ta pe piept și care ti-au oferit toate funcțiile politice posibile, nu mai vor nici măcar să audă de ține. Dacă nu crezi, deschide frigiderul...”, a scris, luni, pe Facebook, Claudiu Manda.

Victor Ponta, liderul Pro România, l-a acuzat pe europarlamentarul Mihai Tudose de trădare, afirmând că acesta este ”negociatorul” cu PNL.

”Dacă vă puneați întrebarea cine este <negociatorul> cu PNL - tot Mihai Tudose care a negociat cu Claudiu Manda în timpul săptămânii să plece înapoi la PSD și cu Ludovic Orban în Weekend să votăm cu PNL! Cel pentru care am muncit toți să ajungă la Parlamentul European - și care ne-a mințit în față pe toți că nu merge , doar candidează să ajute lista ! Cel pentru care am cedat mandatul meu câștigat pe lista ProRomania! E bine că măcar separăm apele / dar este greșeală mea că am lăsat de la mine să treacă toate trădările și ticalosiile la adresa noastră! Mergem mai departe - mai puțini dar fără vânzători”, a scris pe Facebook Victor Ponta.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG